Zábava :-) :-D

Pandora - všechno možné

Ahojky,

dnes tu pro vás mám článek o špercích Pandora, které ti jsou už jistě známé, nebo možná už nějaký vlastníš? Pokud ne a zvažuješ, třeba je tento článek pro tebe a pomůže ti se rozhodnout ;). Proberem tu všechno, od ceny, nabídkách, prozradím vám, jaké mám přívěsky a jejich význam, moje tipy a možná i víc ;). Toto bude spíš článek pojednávající o náramcích a přívěscích, protože sama jeden náramek vlastním ;)


1. Co to je vlastně Pandora?

Jedná se o krásné a ženské šperky, které až tak moc nepřitáhnou pozornost. Většinou decentní náramky, přívěsky, náušnice či náhrdelníky nebo prsteny ;).


2. Cena

Cena těhto šperků je dosti individuální, jelikož záleží, jestli kupujete přívěšek, nebo náramek. A když náramek, tak jestli kožený, nebo stříbrný, stejně tak na materiálu záleží u přívěsků...I tak počítej, že tento šperk si sama nejspíš nepořídíš a je dobré si ho třeba přát k Vánocům, nebo narozeninám ;)

Ceny přívěsků se pohybují okolo 1000 kč a kožené náramky stojí do 2000 kč, stříbrné či zlaté jsou o trošičku dražší, říkám, je to hodně individuální ;)


3. V čem dostaneš náramek?

Náramek obdržíš v krabičce:


která je ještě umístěná v této taštičce:


kromě krabičky v taštičce najdeš ještě takovou mini knížečku - Osvědčení o pravosti


Jsou v ní všechny informace, péče o šperky, čímž se dostávám k dalšímu bodu ;)


5. Osvědčení o pravosti

Jak jsem řekla, je to mini knížečka, ve které najdeš péči o šperky - Neměli by přijít do kontaktu s vodou, parfémem, makeupem, chlórovanou vodou či krémem na ruce ;). I když je toho zde hodně vyjmenováno, myslím, že toto se dodržuje s každým šperkem :)

Skladování šperků - pokud je dlouho nenosíte, měli byste je nechávat v té originální, bíllé krabičce, nebo v odděleném sáčku, aby nedošlo k poškrabaní ;)

Toto jsou podle mě nejdůležitější informace ;)


4. Speciální edice

Těchto je opravdu hodně ;). Vybrala jsem jednu ;). Nyní nejaktuálnější se nazývá Valentýnská edice, ve které se mi přívěsky líbí, ale nesnáším Valentýn, proto jsem si k narozeninám vybrala jiný ;)



5. Moje Pandora

Takže, dostali jsme se k pátému bodu, pojednávajícím o mé Pandoře ;). Já mám kožený, černý a dvojitý náramek, tuším, že tu nejmenší velikost 35 cm, protože mám hodně tenké zápěstí:


Tento stojí 1225 kč ;)


- Moje přívěsky: Já mám teda nyní už 2 přívěsky, jelikož jsem včera měla předčasnou oslavu narozek ;). Takže ten 1., který jsem dostala k Vánocům společně s tím náramkem je tento:


Je ze sterlingového stříbra a stál 890 kč. Vybírala jsem si ho já, z toho důvodu, že miluju srdíčka a ten text se mi strašně líbí a souhlasím s ním ;)


A druhý přívěšek, který jsem dostala včera je tento:


Byl teda dražší než to stříbrné srdce, stál 950 kč a je z broušeného skla Murano a ze sterlingového stříbra ;). Vybírala jsem si ho teda opět sama a tento je teda bez významu (Když nad tím tak uvažuju, ten předchozí taky nemá moc význam, ale who cares? :D), ale tady ten se mi velmi líbil a chtěla jsem nějaký barevný ;)


Pokud vás zajímají další informace, tak klikni Zde ,a to by bylo pro dnešní článek vše a já doufám, že jsem ti třeba pomohla a rozhodneš se ;). Napiš mi názor pod článek a plusíkuj ;).Měj se skvěle a brzy u dalšího článku ;). Lis ;)

Komentáře

Astaria

Můj otec mi jeden koupil z té Valentýnské edice. Miluji šperky a od této značky mám nejvíce a také je nejčastěji nosím.

AstariaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.