Zábava :-) :-D

Moje oblíbená kosmetika - Pečující!

Ahoj,

Jelikož se minulý díl, který pojednával o mých oblíbených líčidlech, setkal s velkým úspěchem, dělám druhý díl a pokecáme si v něm o mé oblíbené pečující kosmetice! Řekla bych ještě, že věci, které budu zmiňovat budou trošku dražší :), ale ty mi mamka kupuje třeba k Vánocům apod., takže u těch nevím cenu. A některé si ale kupuju sama.

Jen bych prosila, nekopírujte, jo?

Jdeme na to!


1. Oriflame, Pure skin - Scrub face wash

Tato věc mi zachraňuje mou pleť, kterou mám pořád mastnou. Strašně mi tento scrub pomáhá. Velice doporučuju se po něm, nebo něčem podobném poohlédnout :). V jedné lahvičce je 150 ml. Najdete ho v prodejnách Oriflame, odhadem asi za 140 Kč.


2. Oriflame, Pure skin - Blackhead toner

Jedná se o pleťovou vodu. Vždy si ji nanáším po scrubu. Jen taková mini vložka: Nanášejte kosmetickým tampónem :D. Zrovna hezky nevoní, ale po umytí je to v pohodě. Ještě bych upozornila, že na pupíncích trošku pálí. V jedné lahvičce je 150 ml. Opět koupíte v Oriflame. Myslím, že za 120 kč.


3. Oriflame, Love Nature - Blemish Solver - Tea tree

Tato věc je taková tyčinka s průhlednou vodičkou, která vpodstatě "vysuší" pupínky. Na obličeji je průhledná. V tubičce je 15 ml. Zdá se to málo, ale já už jí mám 1 rok a pořád jí je hodně :). Opět od Oriflame, zhruba za 120 kč.


4. Oriflame, Love nature - Korektor a čajovník

O tomhle jsem mluvila už v minulém díle, ale i tak vám to popíšu. Jedná se o skvělou věc, která je z jedné strany jako korektor a z druhé jako čajovník. Nanesením na pupínky zelenou stranou sice zeleně zabarví, ale to se dá bez problému smít :). Koupíte opět v Oriflame, za asi 140 kč.



5. Eos balm

Tyto balzámy jsou velice známé a i já jsem neodolala a koupila si jeden :). Mám Strawberry sorbet. Balzámy jsou údajně přírodní, proto je vysoká cena. Také skvěle voní. Já mám svůj balzám od října a mám ho pořád hodně. Dají se zakoupit v DM a Rossmannu. Stojí 160 kč.



6. Schwarzkopf, Gliss kur - Hair repair, Oil nutritive

Tady tohle je jen takový závěr a jedná se o sprej na vlasy, který zabraňuje roztřepení konečků.Voní mi po banánech. Nastříkávejte pouze na konečky, jinak se vám extrémně zamastí vlasy. Koupíte v každé drogerii. Jen nevím cenu, nepamatuju si ji. Spreje je 200 ml a má krásné balení :)



Tak to je dnes vše, a v dalším díle se podíváme na mé oblíbené šampóny, sprcháče a mýdla!! Budu strašně ráda za pluska a komentáře.

Mějte se krásně a u dalšího článku se na vás těším :)



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.