Zábava :-) :-D

DIY - Vánoční dárky

Ahoj, ahoj, ahoj!

Vítej u mého 1. Vánočního videa za tento rok a bude to DIY a tipy na Vánoční dárky ;). Tento koncept bych chtěla rozdělit do několika článků, takže určitě vyčkejte i na další ;). Dnes tu budou videjka z Youtube, tak snad se vám budou líbit ;)


1. NotSoFunnyAny

Tyhle nápady jsou tak skvělé a strašně se mi líbily, tak jsem je tu prostě musela dát! ;)

- Sklenička na přání (Potřebuješ: Skleničku (Může být zavařovačka, sklenice od kafe, nebo cokoliv jiného ;)), akrylovou barvu, hoodně třpytek, štětec, děrovačku, nůžky, papír, provázek)

- krabička s fotečkami (Vytisklé fotky, nebo fotky udělané Polaroidem (Polaroid je hodně dražší záležitost), malou krabičku, stužku)

- Sklenička s dárečkem (Sklenice, ozdobičky (Malá candycane, krepový papír, kouličky...), stužky, provázek, jmenovky, lihovku a nějaký drobný dáreček ;))



2. Kate Wednesday

Má oblíbená youtuberka a její tip na krásný Eos ;)

- Eos (Kontejnerek od Eos, či celý eos i s původím balzámem, zbytky rtěnek, svíčku, nožík, lžičky)



3. Elis Style

Exluzivní tipy na domácí kosmetiku jako od Lush!

- Lip Scrub (Misky, ovocnou žvýkačku, 2 lžíce vody, 1 lžíco olivového oleje, 4 lžíce cukru, potravinářské barvivo, nadobku)

- Mýdlo (Kdybys měla Mýdlovou laboratoř od Albi, tak máš shánění věcí na toto mýdlo o hodně lehčí, protože na toto DIY využiješ většinu z této laboratoře ;), glycerin, kalíšky, špachtli, aroma, barvu, formičku, či kelímek)

- želé mýdlo Whoosh (naběračku, vodu uvařenou v konvici, misku, želatinu, lžíci, sůl, sprchový gel, barvivo (volitelné), třpytky (Volitelné), formičku)

- Fun - Koupelová modelína (naběračka, kukuřičný škrob, miska, sprchový gel, lžíce, barvivo)

- Bomby do koupele (Sodu bikarbonu, kukuřičný škrob, kyselinu citrónovou, mořskou sůl,naběračku, aroma, kokosový olej, 2 lžíce vody, barvivo, formičku)

- Scrub Rub Rub Rub (Mořská sůl, krém, naběračka, dětský olej, citrón, misku, lžičku, barvivo, mističku)



A to by bylo vše pro tento článek! Doufám, že se ti moje tipy na DIY líbily a že něco třeba využiješ ;). Pokud se ti článek líbil, dej plus, komentář nebo sleduj můj blog ;)

Měj pěkný den, a užij si 1. adventní neděli ;)

Lisa ;)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.