Zábava :-) :-D

Moje mobilní aplikace - recenze a další!

Ahojky,

dneska je tu opět nový článek a bude to něco trošku netradičního a bude se to týkat mého mobilu a aplikacích, které v něm mám. Doufám, že vám tento článek bude k něčemu užitečný a třeba něco využijete :). Takže, začneme :)

Můj mobil:
Takže, já mám mobil Lenovo a536 - černý. Mám ho 4 měsíce - od narozek. Displej má 5 palců. Mobil stál asi 2800 kč. Neseká se, krásný design, v krabičce k němu byl gumový, černý obal. Já jsem k němu dostala pro jistotu ještě dokoupený "knížkový obal". Jediná věc, kterou bych vytkla je ta, že zadní strana mobilu není matná, ale lesklá a tak na ní jdou vidět otisky. Pokud byste chtěli vědět více, tak šupito presto zde ;): https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=ZTBSVpPJLOiX8Qeeq76IBw&gws_rd=ssl#q=lenovo+a536&tbm=shop


Takže to je asi vše k mému mobilu a teď už k těm aplikacím ;)


1. Wattpad

Aplikace, která bude zdejším spisovatelům povídek a čtenářům určitě povědomá, či známá.V této aplikacisi můžete číst povídky, fanfikce i samotné knihy :). Aplikace je zadarmo, stejně jako všechny, co tu zmíním ;). Sami tam můžete psát ;). Výhodné na tom je, že můžete číst ve Wattpadu i když nejste připojeni k Wi-fi. Jen ji musíte mít přidanou do seznamu rozečtených :).Pokud byste měli zájem a chtěli si mě přidat, tak jsem @leni4502 :)




2. Retrica

Aplikace, kterou určitě znáš, ale kdyby ne, tak ve zkratce: Je to aplikace na focení jak selfie, tak nějakých "uměleckých" fotek, ve které máš kopu různých filtrů ;). A to je vše :D. Takže na #instagramu nemusíte používat filtry! :D:D



3. Collage Maker Pic Grid
Úžasná aplikace na koláže, scrapbooky či jen upravit jednu fotku ;). Nejnovější záležitost této aplikace jsou samolepky ze Snapchatu - takové ty efekty jako pes apod. Já osobně na této aplikace strašně ráda dělám scrapbooky, protože mi připadá, že si s nima nejvíc vyhraju ;). Úžasné na zpracování zážitků s kamarády či rodinou ;)



4. VivaVideo

Aplikace na točení, úpravu a stříhání videí ;). Strašně ráda si sama pro sebe natáčím sketche a stříhám je tímto mobilním programem. Ale na to, abych je dala na YouTube nemám jaksi koule :D. V této aplikaci můžete udělat slideshow, video koláž a další. V pohodě tímto sestříháte video na YouTube, jak už jsem zmiňovala ;).Takže znova doporučuju ;)

[Unsupported element format]


Tak to bylo vše (Jo, nemám moc aplikací v mobilu, já vím ;) :D), pokud něco využijete, určitě napište do komentářů ;), kde nezapomeňte zmínit, co byste si přáli na mém blogu vidět a já se pokusím návrhy použít ;). Budu ráda za plusíky, sledování blogu a komentáře ;)

Mějte se krásně ;)





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.