Monkey Go Happy 3
Hra - Monkey Go Happy 3
Video se načítá
Pixie Skin Doctor
Hra - Pixie Skin Doctor
Video se načítá
Airport
Hra - Airport
Video se načítá
Můj psí kvíz
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Inked Up Tattoo Shop 2
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Bomb It 4
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Magic Change
Hra - Magic Change
Video se načítá
Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
Babysitter
Hra - Babysitter
Video se načítá
Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

EMO - můj názor na věc

Rybízový džus !! ( Co já jsem si to provedla s tím pozdravem.. )

Dnes je tu takové jedno jediné malinké téma, možná na zamyšlení.. Emo. Někteří lidé berou emo jako každého člověka, který se obleče do černé barvy, nebo brečí častěji než všichni ostatní. Někteří emo nesnášejí, a všem kteří jsou opačného názoru, nadávají. Někteří emo považují dokonce i za nadávku, což mi přijde až přehnané. Já mám sice jeden nejdůležitější názor , a to ten že každý má svůj názor na věc, a já mu ho nikdy nechci brát nebo vyvracet, ale já ho mám.taky. A teď je můj názor takový - emo nic špatného není. Je to prostě typ lidí, kteří jsou jen trochu jiní než všichni ostatní. A to já obdivuju, nemám totiž moc v lásce ovečky ve stádu. Já se raději zajímám o ty černé ovce, které si tam samy přežvykují na louce. A ve společnosti mi emaři připadají jako ty černé ovce. Všichni je odsuzují, a dělají z nich největší satany na světě. Lidi, vždyť jsou to obyčejní lidé, stejně jako.my všichni jsme! Nejsou to jen ti sprejeři a fracci kteří mají kolem očí černé linky a ničí vše kolem. Jsou to lidé, s odlišným názorem a stylem. A to není nic špatného. Ba naopak. Ale společnost nemá ráda odlišnosti. ( Nevím proč, mám teď chuť poukázat na film Divergence, kde je to tak s Divergentními. Btw, doporučuji knihu i film . :>) Tihle lidé jsou věcně odstrkovani a nenáviděni. A já neříkám, že musíte se vším plně souhlasit, každý je jiný, a má mít svůj vlastní názor. Ale v tom případě proč nenecháte aby i oni řekli svůj vlastní? Proč se je nepokusí nikdo alespoň pochopit ? Ano, do ema se řadí i lidé, kteří jsou znudění a nepříjemní, a s těmi možná není nejpříjemnější být ve společnosti, ale to ještě neznamená že jsou odporní. Jsou nepříjemní a znudění. A nikdo se jich nezeptá co je trápí, nebo co je štve. Nikdo se s nimi nedá do řeči, protože je to pro ně nepříjemné. Existuje totiž jedna pěkná věc, s názvem tolerance, a pochopení by taky někdy neuškodilo. A když je fakt nemáte v lásce ? Existuje ještě jedna užitečná věc - ignorování. Nemyslím tím teď ale to igorování typu : " Vidíš někoho ? já teda jen nějakej vduch. " Nebo že do nich budete vrážet na chodbě, protože pro vás neexistuí. Myslím ignorování toho typu, kde na ně nebudete reagovat, ani je kritizovat. Neříkám že je odsuzují všichni, ale zatím skoro každý, kterého jsem se zeptala, se choval znechuceně, a já to tak úplně nechápu. Jen pár lidí má stejný názor jako já, a to mě zamrzelo. Jak může většina lidí odsuzovat jen pro to, že emaři nejsou stejní jako oni ? Zeptala jsem se několik lidí na HPD ,se kterými si rozumím, jaký mají názor na emo, a ptala jsem se všude. Opravdu jen několik lidí si o nich myslí to samé co já..

Akalik :

Emo je podle mě prostě styl. Člověk se prostě cítí takhle a ukazuje to.Je to jeden z těch známějších stylů. Protože, přece jen. Známý je.Já proti Emu ( nebo jak to skloňovat xD ) nic nemám. Naopak. A podle mě by se neměl člověk posuzovat podle toho, jestli má ostříhané vlasy, nebo ne. To je... pitomost. Prostě to ukazuje, jak se cítí uvnitř, jaký je. A já mám docela Emo i ráda.Ale jen, když se to nepřehání. Třeba u Psychouška... neříkám, že to přehání, jo. Ale poslední dobou se mi zdá, že se až moc "podceňuje". Tím nicproti ní ( a navíc o sobě napsala, že patří do Havraspáru, takže si na ní ani nemůžu nic dovolit ).Prostě mám ráda emo lidi ve zdravé míře.

Ravenclaw :

Samotná subkultura je mi sympatická. Tvrdí, že jsou citliví a vnímaví, jen nespokojení jen se společností.Respektuji je a mám je v úctě. Jenže. Většina z nich je věčně znuděná a projevuje se věčně nepříjemně. Než po mně emo dívky zaútočí, že to jsou tím pádem pózéři, nezažila jsem reálnou dívku této subkultury milou ani jednu. Jsou mi svým způsobem blízcí, respektuji je, ale neřadím se mezi ně.

Caliopeia :

No.. Všichni by se měli navzájem respektovat. Mě jsou emaři tak nějak jedno. Řeším sebe a ne ostatní lidi. ( OK, možná řeším svoje kamarádky, když se jim snažím v něčem pomoci, nebo tak, ale o to tady nejde. )


Vím že to tady asi skoro nikho nezajímá, a většina z vás to zřejmě ani nedočetla úplně do konce, ale každopádně..

Sayonara ! Kiyashi

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.