xD všechno možné xD

Konkurz - aneb jak nepsat blog 5

Rybízový džus !

Tak sjme tu konečně zase, musím si zvyknout na psaní článků. Víte, za tu dobu si nějak odvyknete, a už to nejde samo od sebe.. Ale hrozně mi to chybělo, takže jsem vás neopustila ! Mně se totiž jen tak někdo nezbaví, muhaha. A blog rozhodně ne ! Nejdříve vás trochu poinformuju o chystajícím se článku, který bude ještě chvíli trvat. Prostě budu kreslit hráčky HPD, v malování. Jenže mi to jaksi zabírá trochu moc času, a za jeden den jsme stihla tak tak jednu hráčku. A ktomu připočtěteže musím každý den psát článek. A nemám nápady. A k tomu ještě dodejte to, že se nedostanu na pc každý den. Zrovna teď mám dělat matiku. Huh. Jaké to štěstí, že prokrastinuju.. Nonic, myslím že už můžemem konečně začít !




    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ROK 2092, BUDOUCNOST

LONDÝN, EVROPA

VZNÁŠEJÍCÍ SE KANCELÁŘ LADY KIYASHI


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Lady Kiyashi:

Zdravím vás, nově příchozí. Přišel jste za mnou, abyste zjistil zda se hodíte do pozice blogera, je to tak, že ano, pane Coolboy.

Coolboy Mámazanék:

Jasný, kámo. Hej, čum se, ty p-, tedy podívejte holka.. Jsem oblíbenej aj bez toho ploku, ale bo každej teď řve ak je to kůl, tak  přece musím bejt tež kůl, ne ? Můj plok by měl vypadat nějak tak, kámo.. Bude modrej, jo, kapeš, kámo, že  jo. No a bude tam auto. jako Kámo, mělo by bejt modrý, vole, že kámo..

Lady Kiyashi:

*mrk mrk* tedy.. Když si myslíte *usrkne vznášející se fialového koktejlu s příchutí kávy* že váš BLOG bude tak cool, přestože vaše vyjadřovací schonosti poukazují na přesný opak, máte představu, jaké by měl váš BLOG vlastnit články ?

Coolboy Mámazánek:

hej jo, vole kámo, jako kůůůl, holka jolka jou jou lou kůůůl verše v písničkách, rep a kůůůůůůůl jou lou holka holka sexy kuuus ! Jako vole, kámo, mojaaaa jou jou lo-

Pizzzzzzzzzzzzzzzzzzz - velmi se ooomlouváme, že pokračování tohoto rozhovoru nebude nadále vysíláno v živém přenosu blogu, ale Lady Kiyashi *v povzdálí zvuk - aaaaachhhhhhrrllllraaarchh* Ehm, "Lady Kiyashi právě škrtí pana Coolboye Mámazánka vlastní rudou kravatou. Uvidíme se až - ah, počkat, právě zní jeho poslední slova. *MAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ* Dobrá, po dvou minutách usilovného škrcení lady Kiyashi vyhodila mrtvolu z okna, a chvíli se dívá jak padá pod mraky z její vznášející se kanceláře.

Lady Kiyashi:

Ehm ehm, můžeme pokračovat. Další !


Šeptyšeptka:

*šeptá* já chci založit šep-p-šep-ttající blog.. Zd-dravím..

Lady Kiyashi:

Co jste to říkala ?

Šeptyšeptka:

ŽE, BYCH CHTĚLA ZALOŽIT BLOG..*ŠEPTÁ*

Lady Kiyashi:

*udělá si z papírů rouru a natahuje uši k nově příchozí*

CO ŽE JSTE TO ŘÍKALA ?

Šeptyšeptka:

*tiše šeptá* Že bych ráda založila šeptající blog, protože dnešní svět je plný kk-křřiku, mad-da-dam..

Lady Kiyashi:

COOOO ? *STRČÍ JÍ UCHO ŘED RTY*

Šeptyšeptka:

*tichoulinký šept* Mluvím pouze o svém blogu, Lady..

Lady Kiyashi:

Cože jsi to kur- říka...........

BOŽEEEEEEEEEEE

*Vyhodí Šeptyšeptku Koktálkovou oknem*


Šeptyšeptka:

tiché  šaeptání - Aaaaaaaach...





Tak, mysím, lejdis ent džentlmens, že můj mozek dnes již nic zajímavějšího nevyprodukuje.. Ku*va, to mi vážně dneska musí neustále blbnout barvy ?!  Ah... Takže- DO HÁJE UŽ S TÍM !! JESTLI SE MI JEŠTĚ JEDNOU ZMĚNÍ BARVA, PŮJDU Z TOHO VZNÁŠEJÍCÍHO SE DOMU SKOČIT SAMA OD SEBE !                  

Dobrá, takže se omlouvám za krátkost tohoto článku. Na hpd už moc nebývám, takže byste mi to mohly omluvit.. Ráda jsem vás viděla, mějte-


Lady Kiyashi:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

*skočí z okna*









Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.