Všema deseti

Podzimní trendy 2022

Ahoj!


Po opravdu dloooooooouhé pauze jsem opět zpět a přináším vám článek, kde vám popíšu nějaké tipy na oblečení do školy na podzim a hodím sem pár fotek. Možná jste si mohly všimnout, že můj blog nabral takový Beauty vibe, takže jsem se chtěla zeptat, jestli Vám to vyhovuje a co by vás například zajímalo. Ať už nějaké otázky na mě nebo třeba nápady na články.




1. Džíny? To se ještě nosí?


Ano, džíny se ještě pořád nosí! Existuje miliarda různých střihů a druhů džín a každý si může vybrat ten svůj. Pár těch, co mi přijdou na podzimní sezónu nejlepší vám sem hodím.


Volné (baggy) džíny 



Zvonové džíny 



Skinny džíny 


"Boyfriend" džíny 





2. Všechno má své barvy 

Jak název této části článku napovídá, všechno má své typické barvy. Stejně tak i podzim. Tak proč toho nevyužít! K džinám si můžete vzít nějaký croptop, tričko nebo svetřík v oranžové, hnědé nebo béžové barvě!

Zase sem hodím nějakou inspiraci 












3. Obuv?

I v obuvi jsou tenhle rok zajímavé trendy. Abych to popsala obecně, trendy jsou momentálně Conversky nebo bílé tenisky/sneakersy. Opět nějaká inspirace tady:

 



Dneska hodně populární boty  Nike Air Force 





Většina bot, co jsem zde ukázala, jsou celkem drahé, takže vám sem dám i nějaké podobné alternativní bílé tenisky za rozumnou cenu:



Bílé tenisky Adidas ve Sportisimu za cca 500 Kč







Tenisky z Decathlonu za 390Kč ( mám je, jsou dobré jak na cestu do školy tak i do tělocviku)

Tenisky ze sportisima ve slevě za 330Kč






4. Sukně a ostatní 

Na podzim se dají nosit i sukně, popřípadě šaty, se silonkami nebo punčochami. Pár tipů na takové ,,podzimní" sukně vám sem zase hodím :).

 


 




kdo nemá rád džíny mám tu pro něj pár nápadů na plátěné kalhoty a legíny, které se hodí na podzim jak vzhledem, tak i stylem látky.










Náš dnešní článek je u konce. Zabral mi docela dost času, takže budu ráda za palce nahoru, komentáře a sdílení! Zpětná vazba je pro mě hodně důležitá, takže mi prosím do těch komentářů něco napište budu fakt jen ráda.

Taky bych chtěla dodat, že má každý jiný styl a ten já nechci nikomu brát, jen jsem chtěla udělat takový inspirativní článek pro ty, co neví co na sebe jako já :D.

 Pokud je něco, co byste rády viděly na mém blogu, určitě taky napište a podělte se o svoje nápady budu hrozně moc ráda za každý komentář!

Já se s vámi loučím a těším se na vás u dalšího článku!


Pište komenty, lajkujte a sdílejte!

Lili 


Obrázky použité v tomto článku jsou z internetu a z různých eshopů jako například H&M, C&A nebo NewYorker. Na vyžádání mohu poskytnout některé odkazy na produkty použité v článku.


© Všema deseti 2022










Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.