Všema deseti

ASK #2

Ahoj!

Vítám vás u druhého dílu Asku, našla jsem totiž další otázky od vás, na které jsem ale nestihla odpovědět v prvním díle, protože jsem je našla až po tom co jsem ho vydala :P. 


Jakou píšničku si zpíváš když si sama?  Jakoby zpívám si to, na co si zrovna vzpomenu, ale když bych to brala tak, co si zpívám nejvíc, tak asi moji nejoblíbenější písničku což je Sharks od Imagine Dragons. Fakt je super a miluju ji <3. Nebo ještě stressed out od twenty one pilots.


Jaké hry hraješ?   Co se týče online her tak nejvíc asi Minecraft a Roblox. Mimo tyhle dvě hraju ještě Duolingo, ale to se asi moc nepočítá jako hra :D. 


Kdybys mohla být kýmkoliv na světě kdo bys byla?  Tohle je otázka, na kterou vůbec nevím odpověď, když se to vezme kolem a kolem tak třeba někdy chcete být člověkem který se líbí vašemu crushovi atd ale to dělá asi každý, takže abych odpověděla na otázku, asi bych zůstala sama sebou :)


Znáš nějaký vtip? Určitě, ale nemyslím si, že by byl nějak obzvlášť vtipný. V partě kámošů jsem takový ten "memer" člověk co udělá meme zkoro na všechno :D, ale je pravda, že na to musím mít náladu a nemůžu vymyslet dobrej meme pokaždý když mi kamarádi řeknou "hej udělej teď z tohohle nějakej meme" to musí prostě člověka jen tak během dne napadnout :D.


Oblíbená příchuť zmrzliny? Asi zelené jablko nebo hruška<3


Jaký je tvůj nejoblíbenější pokoj v domě?  Asi můj pokoj nebo obývák 


Jakou barvu nenávidíš?  To je náhodou celkem dobrá otázka, mno... nenávidím....asi neonová nebo křiklavá růžová.


Oblíbený zpěvák? Zpěvák asi Dan Reynolds (doufám že se tak jmenuje :D) ze skupiny Imagine Dragons 


Jaké bych chtěla být zvíře?  No když nad tím tak přemýšlím, tak možná nějaký pták, třeba vrána nebo kos nebo nějaký papoušek třeba :). 


Jaké bych chtěla být jídlo? Být jídlo? Nooo ja nevím třeba pizza :D. 


Miluješ nakupování? Jaké obchody navštěvuješ nejraději?  Jojooo sice nenakupuju až tak často, teď budu mluvit o oblečení, ale miluju když někdy jdu nakupovat nové věci! Nejradši asi chodím do New Yorkeru, Reserved nebo C&A. Nebo taky do calzedonie tam mají super džíny a když je chytneš ve slevě, nejsou až tak moc drahé ;). 


Jsi pilná?  Když to tak vezmu, tak ani ne. Hrozně prokrastinuju jak nikdo na světě :P.


Co znamená tvoje přezdívka? Jestli myslíš lilinqa, tak je to prostě zdrobnělina mého jména akorát je tam q místo k no a název mého blogu, to ani nevím, prostě mě to napadlo a přišlo mi to celkem cool :D.


Máš nějakou divnou přezdívku? Třeba od kamarádů, rodiny..   kamarádky mi občas říkají lilo nebo lilino :D a doma mi normálně říkají lili nebo někdy liluško :DDD


Máš nějaký oblíbený citát?  Asi "vím, že nic nevím" 


Jaká je tvoje oblíbená příloha k řízku? Asi bramborový salát nebo brambory, ale klidně i hranolky.


Jak moc pálivá jídla máš ráda?  Tak středně, nepotřebuju aby mi to vypálilo pusu,  stačí když to bude třeba decentně nebo citelně pálit.


Na jaké straně postele spíš?  Jako já nevím, nemám až tak velkou postel, aby se tomu dalo říkat "strany" takže asi uprostřed :D.


Oblíbená písnička? Sharks od Imagine Dragons 


Co ti leze na nervy?  Teďka nechci znít povýšenecky, ale hrozně mi leze na nervy, když někomu vysvětluju třeba něco ze školy, ale on to opakovaně nechápe, a přitom je to (alespoň pro mě) úplně primitivní věc.  


Máš nějakou "superschopnost"?  No prostě občas si v hlavě řeknu, že na tohle mě učitel/ka vyvolá a on-a mě fakt vyvolá! Většinou jsou to samozřejmě ty věci co nevím jak jinak že :D.


Máš nějakou větu co pořád opakuješ?  Asi ne nebo si teďka nevzpomenu úplně.


Chtěla bys nějaký piercing nebo tetování? Jakoby do jisté míry se mi piercing a tetování líbí, ale nejsem si jistá jestli bych někdy něco takového chtěla, spíš možná nějaké malé tetování, ale vůbec si tím nejsem jistá takže spíš bych zatím nechtěla.


Jaký je rozdíl mezi Coca-Colou a Pepsi? Ani jedno jsem v poslední době neměla, ale co si vzpomínám, tak si myslím, že mi přišla Pepsi trochu sladší a měla takovou trochu jinou příchuť. Ale jako nevím je to skoro stejný.

To je pro dnešní díl všechno, já moc děkuju holkám, za tak velikou nálož otázek a pokud jste se někdo ještě chtěl na něco zeptat není problém, takže nezoufejte! Buď napište do zpráv a já vám klidně odpovím soukromě nebo napište do komentářů a já to použiju klidně do dalších dílů :D. Přeju všem krásný večer a zatím ahoj!


Lili 

                                                 




Komentáře

Adriana MJ

Ju no a pak ja ktera je vegetarian nepije colu ani bublinkove napoje, protoze ji z toho boli bricho a o nove hudbe nic moc nevi.... Jinak libi se mi tvuj blogsmajl

Adriana MJTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.