Všema deseti

Krémy a masky které doporučuji

Ahoj!

Dneska vám sem hodím pár obrázků krému,masek a takových věcí, které používám.


Garnier rose cream 

Používám ho každý den večer a ráno. Doporučuji před použitím opláchnout a vyčistit obličej, aby byl účinek lepší. Je to malá krabička, ale vydrží na dlouho, protože krém je mastný,takže ho stačí opravdu jen troška. Mě pomohl, měla jsem na obličeji pleť celkem suchou a taky jsem měla pár pupínků. Používám ho tak dva až tři týdny, pleť už nemám suchou a už zbývá jen posledni pupínek, který za chvíli zmizí taky. 


Balea krémová obličejová maska

Dostala jsem ji k narozeninám a vydržela mi asi na 3 použití. Trochu hůř se smývá, ale dá se to. Ale doporučuji pro všechny co si dělají každý večer skin care, dávkování je 1x až 2x  týdně. 


Lactovit lactourea 

Vydrží fakt dlouho, používám ho na ruce a nohy na zklidnění např. Po holení. Mažu se každý večer a jsou vidět výsledky, je celkem drahý, ale v balení je ho dost. Taky pomohl na dekolt. Doktorka mi řekla, že mam v oblasti dekoltu trochu hrubší kůži, tak jsem použila párkrát tenhle krém a myslím, že se to lepší! Takže doporučuji.




Balea melon face mask 

Taky jsem dostala masku jako dárek k narozeninám, je bohužel jen na jedno použití a na můj obličej trochu velká, ale jinak jsem s ní spokojená. Pěkné voní, jen když jí sundáte, tak zbytky esence doporučuji spíš smít, než vmasírovat, protože je to takové lepkavé a mě to bylo trochu nepříjemné.



Pokud chcete návod na moji skincare napište do komentářů :)

Lili




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.