Twailightina knihovnička

Všechno spěje ke konci (3/4) - HP fanfictio

,, Twailo! Twailo!" slyším jeho hlas, ale nic nevidím, ani nic necítím. Nebojím se , a možná se ani nechci vrátit.....


,, Draco...?" šeptám tiše a chraplavě. netuším kde jsem. Cítím že mě bolí celé tělo. ,, Co se ti stalo?" ptá se klidně, ale já mu prostě nedokážu odpovědět. ,, Já..myslím.." láme se mi hlas ,, Měli by jsme ji někam odnést, do bezpečí!" navrhuje známý dívčí hlas. Cítím jak mě někdo zvedá, nejsem schopná sebemenšího pohybu. ,, Bude to dobrý!" slyším jak někdo šeptá. Snažím se otevřít oči, nejde to. Slyším klapot bot, pak  se zastavujeme. ,, Hej, tak tady je ta zmije!" křikne kdosi, slyším třaskavý zvuk, pak ještě několikrát, a tupý úder který naznačuje že někdo tvrdě dopadl na zem. ,, Jdeme!" zavelí kdosi a znovu se dáváme do pohybu, myslím že jsem během cesty párkrát ztratila vědomí, jsem tak slabá.

Pokládají mně na jakousi lavičku, chytám se jejího opěradla a snažím se neomdlít pod tíhou bolesti jež ne na mně navaluje každou vteřinou. ,, Budeš v pořádku." šeptá, ale vím že tomu sám nevěří.  Jsem natolik zraněná, že kdybych přežila byl by to zázrak. 

,, Mí... rodiče... oni.... já jsem zrádce, jsem ta zlá!" ztěžka šeptám, pokud mají v posledních minutách zaznít má poslední slova, chci aby věděl všechno. ,, Pansy... dala mi tohle.." poslepu sahám do jedné z kapes a vytahuji malou figurku draka. ,, Zachránila mi život." sípu ztěžka ,, Pokud zemřu.... Je.....je ta pravá." cítím jak mi tiskne ruku. ,, Prosím, nech mě tu... běž najít... Lyru a ..a ... Tinu!" odmítavě prohodí pár slov. ,, Běž, musí přežít... musí pomoct Bradavicím!" neochotně pouští mou ruku ,, Miluji tě!" zašeptá nemám dost sil, cítím že pomalu umírám ,, Já tebe taky." slyším jak odchází. 

Můj princ na bílém koni, nikdy bych si nepomyslela že to bude právě on...


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.