Twailightina knihovnička

Dívka bez stínu 5

Je to jeden z těch dnů kdy se všechno sesype, venku prší a já si zapoměla deštník, nemám čas se vrátit a tak když přicházím do školy mám batoh úplňě mokrý. Všechny učebnice i zápisky jsou rozpité a nečitelné.

Zrovna dnes kdy učitelé kontrolují sešity. Odevzdávám mokrý sešit službě a ta ho odnáší spolu s ostatními sešity učitelce.

Hned první hodinu je neohlášený test, na nic si nemůžu vzpomenout a papír odevzdávám prázdný. O přestávce mi navíc barbie (samozřejmě "omylem") rozsype batoh. Neochotně sbírám věci ze země. Jsem unavená a mám toho dost!

Podobně následuje celý týden. Je mi hrozně, situace ve škole se čím dál víc zhoršuje, jsem ráda že vedle mě sedí Eliška , protože jinak bych to asi už vzdala. Vždy když se něco stane , snaží se mi pomoct. Ošklivě na to ale doplácí, barbie a její dvě kamarádky se chovají ošklivě i k ní. Nic si z toho ale nedělá.

Je sice zvláštní ale jsem ráda že tu je.


Jednou po škole jsem navrhla jestli nechce zajít k nám, okamžitě odmítla a odběhla pryč. Týden pak nebyla ve škole. Když se vrátila , řekla jen že jí bylo zle. Začala se chovat velice podivně, na lavici každou hodinu dává lahvičku s modrou tekutinou, nikdy se nehlásí a nebaví se s nikým kromě mě.

Když jsem se jí zeptala co je ta tekutina zač neodpověděla. Začínám mít o ni strach, netuším co se s ní děje.

Další kapitola

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.