Tohle být můj blog :-)

Zbytek věcí, které Vám řeknu

Ahoj! Jelikož na profilu je maximální počet znaků pouze 1 000, rozhodla jsem se, že ještě něco napíšu do blogu.

 

Nejoblíbenější roční období:

1. jaro, léto

2.zima, podzim 

Na profilu jste se dočetli, že mám ráda My little pony. Naučila mě to kamarádka. Do školy jednou přinesla sešit, do kterého malovala poníky. Pak to s námi jelo z kopce. U mě to začalo namalováním Pinkie Pie. Pak jsem začala malovat na počítači, na začátku srpna jsem se rozhodla, že si na Vánoce budu přát šest figurek, na svátek dostanu hustou mikinu s Celestií, a před týdnem jsem si usmyslela, že budu Brony. Mám svoji OC, která je pegaska. Ta kámoška dokonce vytáhla kluky ze třídy do kina na film.

CO SI MYSLÍM O EQUESTRIA GIRLS: Na Youtube jsem viděla Rainbow Rocks a Legendu o Everfree. Po shlédnutí čtyřky se modlím, ať podobný dabing nevznikne. Jinak jsem viděla kousek jedničky a trojky (Hry přátelství). Nejvíc se mi líbil film Rainbow Rocks, ale mám o trošku radši poníky(Poníci jsou Best!)

 

Z videí PMV si ráda pouštím tohle (písničku miluju, mám ji spojenou s létem, které je moje nejoblíbenější období spolu s jarem, ale její klip nesnáším, proto je pro mě lepší tohle PMV), taky tohle a toto. Z písniček, které vytvořili Bronies, mám nejradši Lullabay for a Princess, Luna's Soliloquy, Lullabay Soliloquy duet a The Moon Rises. Taky mám ráda Pád Kříšťálové Říše.

 

Mými oblíbenými Youtuberkami jsou Velvet Sentry, Galaxy Swirls a Moonlight Apple. Všechny malují poníky:D. Taky sleduji Manda Panda Toy Collector.

 

Můj oblíbený obrázek je zde.

 

 KOMIKSY: Na youtube jsem si pustila čtení komiksu o Nightmare Rarity. Je to tenhle. 

Jinak hraju hru od Gameloftu My Little Pony: Magic Princess. Můj kód je 5b87e5a,tak si mě přidejte!


AHOJ! Brzy zase u dalšího článku! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Cácorka(Panic! At The Disco)

Ahoj! Sestro brony!!!
Jsem moc ráda, že nejsem jediná smajl
Taky moc ráda maluji poníky, na mém profilu to najdeš a asi budu vydávat jako blogy příběhy o ponících, co jsem sama vymyslela, teď mám asi pět dílů detektivky jménem "Elementy síly" kde je hlavní postava ponik Geometry Dash, poté mám příběh o Pinkie Pie posedlé Nightmare Moon, Smile Or Die....
Doporučuji ti stránku Ponylumen, 3d pony creator
Tak se zatím měj, a ozvi se!

CácorkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.