Tohle být můj blog :-)

Co si myslím o svých kamarádkách na HPD díl č.1

AHOJ!Dnes tu napíšu o některých kamarádkáchz HPD.Když jste mé kamarádky a nejste tu napsané nezoufejte.Budete příště.Jdeme na to!

_Elis_:I když tě v reálu neznám,připadáš mi velmi sympatická.Máš hezkou profilovku a tvůj profil je hezky napsaný.Rozesmálo mě,když si o sobě napsala,že jsi cáklá XD.Na to,že máš nižší hodnost než já,máš na HPD MNOHEM více přátel než já.Jsem velmi ráda,žes přijala mou žádost o přátelství a cením si toho.

 

seguin:Máš super blog!Je mi líto,že ti zemřelo tolik zvířátek.Tebe taky znám jen z HPD,ale stejně jako _Elis_ mi připadáš velmi sympatická.Je dobré vědět,že jsi lehce(těžce) urážlivá.I u tebe jsem ráda,žes přijala moji žádost o přátelství .Jsi opravdu hodná a jsi společně s _Elis_ a katerina_vockova  nej holka na HPD.

P:S.:Taky hraji wauies.Jmenuji se tam Kačka1114

 

 katerina-vockova:Tobě bych chtěla poděkovat za to,žes mě přijala do své skupiny ,,V fantazii se meze nekladou''. Taky ti děkuji za to,žes mě naučila posílat mince do skupiny.Já asi nejsem normální.Je to tak lehké a já to až doteď nevěděla.Máš hezkého jednorožce na profilovceV něčěm jsme si podobné:Taky jsem knihomol :-).

VŠEM MOC DĚKUJI ZA TO,ŽE PŘIJALI MOU ŽÁDOST O PŘÁTELSTVÍ!

Ahoj!  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.