The love of books

Sarah J. Maasová

Ahoj, 

vím, že dlouho jsem nenapsala a proto se omlouvám, ale ted´ dost o zbytečnostech. Taky máte pocit, že knížky, které čtete jsou kratší, kratší a kratší? Já ano. Ale Sarah J. Maasová píše knížky, které mají přes třista stránek. Někdy i přes čtyřista. Ano je to darda pro ty, kteří čtou opravdu málo, ale zase máte takovou menší výzvu. No nic. Přesuneme se k názvům knížek. Mě osobně se třeba líbí Skleněný trůn a další dva díly. Sice někteří říkají, že je to hrozný a nesouvislý. Mě osobně tam hrozně vadilo, že hlavní hrdinka je egoistická až na půdu, ale jinak dobrodružství bylo super. A ted´ kousek o knížce. 

Skleněný trůn- Hlavní hrdinkou je dívka jménem Cealena (uznávám, že jméno není k přečtení, ale kdybyste věděli jak se čte tak mi to prosím napište), která je nájemná vražedkyně. Je nejlepší ze všech ( tohle začíná zavánět egoismem), ale jednou jí chytí a odvedou do dolů (tak dobrá asi není co?). Po roce za ní přijede návštěva a ta vše změní. Zkuste uhodnout co se potom stane?

 Další knížka, kterou napsala S. J. Maasová je Dvůr trnů a růží. Upřímně to vám radši ani nebudu psát o čem je, ale je to napsáno na motivu Krásky a zvířete. V některých pasážích jsem opravdu měla nutkání uškrtit hlavní hrdinku. Tak to by asi bylo vše a napište do komentářů svou oblíbenou knížku a já o ní možná něco napíšu. Je to sice dlouhý, ale nesmí chybět můj oblíbený citát.


,, Všichni chtějí mít úspěšný blog,
ale nikdo se nestará o to,
jak vypadá blog někoho jiného".

Ano to je svatá pravda.

                                                                            AHOJ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.