The love of books

Novinky ze světa knížek

Taky máte někdy ten neskutečný pocit začít psát blog a představujete si, jak jste úspěšní, jak Vám ho všichni čtou, jak se Vám hromadí ty palce nahoru, prostě si každý představujeme, jak jsme populární. Ano i já si to představuji a zrovna, když chytnu tu psací náladu jdu psát provizorní kapitoly k jedné knížce, která nikdy nevyjde. A, když zrovna nepíšu poslouchám písničky nebo mám kroužky. Prostě žiju, jak žije člověk v pubertě. A mezi tím vším si čtu. Takže jaké jsou novinky ve světě knížek?

Znáte sérii knih Drahokamy? A víte, že stejná autorka začala psát novou sérii knih o snech? V dubnu vyšel závěrečný díl s názvem Třetí stříbrná kniha snů. Tato knížka má krásnou obálku, ale také musím uznat, že je skvěle napsaná.

Další knížní novinka je druhý díl knihy Dvůr trnů a růží. Nový díl má název Dvůr mlhy a hněvu. Pokud se Vám zdál první díl slabý tak druhý Vás jistě přesvědčí o tom, že autorka si na něm dala záležet.

A pozor jedna velká novinka. Fanoušci série Selekce se můžou dál těšit. Přesně za sedm dní (15.5) má vyjít pokračování Dcery od Kieri Cass, Koruna.

Pokud chcete další novinky podívejte se na web CooBoo, Yoli nebo Host.

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Hm, to je zvláštní, že Koruna od Kiery Cass má teprve vyjít (jak píšeš), ale já už ji u nás v knihkupectví (a to je naše město taková větší vesnice) viděla, normálně na prodej... No nic.

Článek je fajn, možná bych být tebou přidala obrázky a stručný děj, podobně jako jsou články od administrátorů v magazínu. Jenomže ty už nevycházejí, takže bych docela uvítala takové menší info o tom, co se chystá. Kdyby bylo v tvém článku ke každé knize víc informací, byl by to skvělý článek a určitě by přilákal mnoho čtenářů, protože takováto informačka o novinkách ve světě knih na HPD chybí. =)

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.