The love of books

Novinky ze světa knih pro měsíc květen

Dnes jsem projížděla různá nakladatelství, dokonce jsem se stavila i v knihkupectví a tak přináším, podle mě, novinky. 

Jako první z nich je druhý díl od knihy V tajných službách: Protřepat a nehýbat. Pokračování se jmenuje V tajných službách 2: Čestný špionský. Jde hlavně o to, že hlavní hrdinka Cammie se vypořádává se zlomeným srdcem a proto velmi uvítá, když zjistí, že její matka je zapletena do pořádných problémů. Vydává se tedy na misi. Datum vydání: 11.5

Další kniha je zatím neznámá, asi pro mě, ale líbí se mi její popisek. Jedná se o POUŠŤ V PLAMENECH. Hlavní postava je Ámaní, která umí neskutečně dobře střílet. Bydlí v Prachově, což je městečko v zemi Mirádži. Na této zemi je zajímavé, že se říká, že holým pustinám vládnou mystické a magické bytosti. Jenže Ámaní nic z toho nezajímá. Chce se jen dostat z Prachova a to se jí podaří s tajemným Jinem, který se stejně jako Ámaní zůčastní soutěže v puškách. Jenže Jin je hledán po celé zemi jako velezrádce.

Sbohem, princové! je závěrečný díl série Princezna k pronajmutí. Jedná se hlavně o to, že Desi zjistí, že agentura má ještě jedno tajemství, o kterém nikdo kromě Façade, nemá tušení. Datum vydání: 31.5.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.