The love of books

FanFikce ze světa Harryho Pottera

Ahoj všichni, kdo jste klikli na tento blog, spíše FanFikci,

jelikož jsem začala psát takový menší příběh ze světa Harryho Pottera, tak bych se s vámi chtěla o něj podělit. Povídka, příběh, FanFikce, říkejte si tomu, jak chcete se odehrává za doby slavných pobertů. Ano jedná se o Náměsíčníka, Tichošlápka, Červíčka a Dvanácteráka. Samozřejmně nesmí chybět Lily Evensová a mnou vymyšlená postava. Chci také říct, že nebudu překopávat nic co napsala J. K. Rowlingová ( prostě knížky o Harry Potterovi). Takže sem napíšu prolog a dál uvidíme. Vaše Pospian


Prolog

Kapka slané vody dopadne na bílé okvětní lístky kopretiny a sveze se po stéble až do země, kde po chvíli vyklíčí něžně bílá kopretina. Nejdříve vyraší slabý zelený stonek, který rychle nabývá sílu až na konec vykvete krásný květ. Z kvítka v jemných spirálkách stoupá vůně směrem k nebi. Ale hned jak vypluje směrem k nebi jí zachytí malý, knoflíčkový nosík.

Tento nosík nepatří malému dítěti, ale jemné dívce, jenž chodí do kouzelnické školy. Řekli byste, že je svým vzhledem skoro až obyčejná. Tedy ona si to myslela mezi krásnými, talentovanými, ale spíše víc zákeřnými dívkami. Není se čemu divit. Tato dívenka totiž navštěvovala jednu z nejlepších škol v magickém světě. A to Krásnohůdky.


Myslím, že by se také hodil popis příběhu:)

,,To nemůže být pravda" řeknu se stáhnutým krkem a se slzami v očích. ,, Je mi to moc líto slečno Dupontová" řekne se smutným pohledem ředitelka. Stojím v prostorné místnosti dozvídám se to nejhorší co mohlo nastat. ,, Vím, že vám není zrovna nejlépe, ale budete muset odjet do Anglie, aby vás také nenapadli" pokračuje dále žena s havraními vlasy a jasně hnědými oči. ,, Ano, uvědomuji si, že musím odjet, ale prosím vás nemohla bych ještě zůstat na pohřeb?" řeknu s tak stáhnutým hrdlem, že mě skoro neslyšela. ,, Ano to je samozřejmé" rychle odpoví.,, Chápu, že chcete jít na pokoj a přijměte prosím mou soustrast" pokračuje už méně formálním tónem.


Takže to je dnes ode mě vše. Krásný víkend a doufám, že se Vám můj příběh zatím líbí.

Komentáře

Chan

Jak už zmínila Tinastas22, mohla by jsi psát na Wattpad. A ještě, doporučila bych psát to v minuém čase, lépe by se to četlo. smajl

ChanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.