ThatBlog

Moje nejoblíbenější hry

Hi Dragon Lovers! Dneska jsem se ještě dokopala k napsání článku o mojich nejoblíbenějších hrách, jdeme na to!


Geometry dash world - je to na telefon

Cena: zdarma, ale stojí čas. A trpělivost. A nervy.

Popis: Mám tu hru zkátka ráda, v žádné jiné verzi jsem se nedostala tak daleko. Pokud neznáte, jde o to, skákat se čtverečkem přes trojúhelníky a jiné překážky, může mít i loď, proměnit se na zubaté kolečko, co umí lézt po stěnách, skátat z opačného směru, nebo vzhůru nohama.



Zen koi 2 - je to hra na telefon

Cena: zdarma, je na relax, ale opět zabere nějaký ten čas.

Popis: hrajete za kapra koi, což je ryba se zajímavými druhy zbarvení. Musíte ''lovit'' menší živočichy, z nich dělat diamanty, a s těmi rozšiřovat jezírko. Můžete se rozmnožovat, a cílem je se proměnit na draka.


Goat simulátor - na počítač i telefon

Cena: za peníze, já ji ale sehnala zadarmo

Popis: hrajete za kozu, máte za úkol vše ničit, plnit nějaké ty volnější úkoly. A v neposlední řadě má vaše koza spoustu vylepšení, může umět létat, střílet, nebo jinou šílenost.


Dragon mania legends - je na telefon

Cena: zdarma, stojí čas, a hodí se spíše na jednu hodinu za den

Popis: v této hře pěstujete draky. Mají různé druhy a můžete je mezi sebou křížit. Musíte stavět nové domy, farmy, věže, a to stojí čas. Můžete to urychlovat pomocí diamantů, které máte jednou a pak už ne. Draky můžete krmit a tím zvyšovat jejich level. Můžete s nimi bojovat proti jiným hráčům, nebo proti herním levelům. Jako zpestření slouží soutěže, atd...




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.