ThatBlog

Jako sen

Hi Dragon Lovers! Dneska jsem se dokopala k napsání povídky, ke které jste si vymysleli i postavy, jdeme na to!


,,Já tam nechci...'' Snažila jsem se naposledy přesvědčit rodiče. Avšak neúspěšně, jako by mě neslyšeli. Nervózně jsem přecházela z pokoje do pokoje. ,,Vždyť tam nezapadnu!''. I sebemenší odpor byl marný, nasedla jsem do auta, a sotva jsem se připoutala, věděla jsem, že není cesty zpět.


Když konečně dorazili do tábora, byla jsem tak nervózní, že jsem se vyzvacela.


Před všemi, super. Vtom ke mě přiběhla jedna holčina menšího vzrůstu. Když jsem se zvedla, řekla: ,,Ahoj, já jsem Amy, nechceš pomoct?'' Vypadala tak přátelsky, že jsem ji nedokázala odpálkovat. ,,Máš hezký vlasy, jak se vůbec jmenuješ?'' Byla jsem ráda, že mi alespoň někdo pochválil moje na bílo nabarvené vlasy. ,,Jmenuju se Sarah, díky za pomoc, i když spíš morální...'' Rozhlédla jsem se po těch děckách, čekajících na vedoucího. Mezi nimi i černovlasá dívka vypadající na EMO.


Pak přišla vedoucí, vypadala vztekle. ,,Tak jo! Teď vás přiřadím ke koním!'' Sarah Robinsonová! Epona!'' Koukla jsem se na bílou, štíhlou a vysokou klisnu, byla jsem spokojená. Přišla jsem za klisnnou a pohladila ji.  ,,Amy Staylová! Sparkle!'' Amy šťastně přistoupila k černé klisně, nebyla tak štíhlá, ale zato vypadala na schopnou velké síly. ,,Morgan Chandra Quinn! Cassidy!'' Morgan přistoupila s rozpaky k černé klisně s dlouhýma nohama. ,,Emma Appletenová! Scarlett!'' Emma přiběhla ke hnědé klisně. ,,Lenka Hayleyová! Gimmy!'' Lenka rozpačitě přišla k flekatému poníkovy. ,,Adam Smith! Lukas!'' Adam přišel k hnědému, štíhlému koni.Poté vedoucí odešla, a my měli čas se seznámit s koňmi.


Pak nás vedoucí odvedla na ubytovnu, kde jsme byl každý rozdělen na pokoj po jednom. Tiše jsem přišla, a nejdříve pokoj prozkoumala, normální pokoj, koupelna, postel, nábytek, sprcha. Někdo zaklepal, byla to Amy: ,,Ahoj, jen jsem se chtěla přesvědčit, že jsi tady, tak zítra!''

Dost dobře jsem se vyspala, a těšila jsem se, až lépe poznám Eponu.


Po vydatné snídani složené z vajec a chleba s máslem jsme se vydali směrem se koním. Lukas se nedíval na cestu, zakopl, a spadl všichni se otočili a zírali na něj, zrudl. Já ho honem rychel sezbírala ze země, taky rudá jako rajče. Poděkoval mi přikývnutím. Amy mi ukázala vztyčený palec a zářivý úsměv.

Přitočila se k nám Emma, odhrnula si z obličeje blonďaté vlasy, a vykoktala ze sebe: ,,A-ahoj, nemůžu se k vám přidat?'' ,,Jasně!'' Vypálila ze sebe Amy. Tak jsem netrhala partu.


,,Takže dívky!'' zakřičela vedoucí ,,Máte úkol, a to vyčistit a připravit koně! Začněte!'' Popoběhla jsem k Eponě, přátelsky ke mě natáhla krk. Nejdříve jsem ji vyhřebelcovala, pak jsem vyčistila její černá kopita, a potom přišel čas na sedlo a jiné věci. Mě to připadalo snadné, někomu jsem i pomohla.


Ty malá děcka (10-) se od nás oddělila, vsadím se, že jezdí na ponících. Když yli koně nastrojení a připravení, odvedli jsme je do venkovní jízdárny, a nasedli.

Proluvila vedoucí: ,,Takže, teď mi ukážete, co umíte!'' Otevřela nám cestu a jelo se.

Epona skákala s lehkostí, běhala s rychlostí, a do všeho jsme obě dávali srdce.

Vtom se cosi stalo, a mě se zatmělo před očima.


Takže, doufám, že se líbilo, bude pokračování, pardon, že se tam některé postavy neprojevily, zlepším to, a... ahoj.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.