ThatBlog

Reklamy - nutné zlo?

Hi Dragon Lovers! Dneska jsem se rozhodla se s vámi podělit o můj názor na reklamy. Jdeme na to!


Rekalmy - Většinou otravné,ohavné, nebo naprosto zrůdné (samozřejmě, jsou zde i vtipné, nebo zajímavé reklamy, ale o těch bude řeč později). Většina lidí je po čase přestane vnímat, ale jsou tu i tací, co děnně pozorují např. kamaráda Horsta v Teleshoppingu. Reklamy se dají roztřídit do kategorií, začneme.


Alza.cz


To je kategorie sama o sobě. Každý zná tu malou, zelenou zrůdu co ani nemá kalhoty. Ty reklamy jsou čím dál horší, a jde to do kytek. Bohužel se Alza rozrůstá. Proti jejich obchodu nic nemám, ale ty reklamy bych si dokázala představit lepší. Nejspíš dělám reklamu reklamě, tak asi jdeme dál.


Reklamy, kde se zpívá

To je jeden z vážně nejotravnějších druhů reklam. Písnička, počkat ''písnička'' vám uvízne v hlavě, nejde se toho zbavit, zkrátka, na zabití. To vše za pomoci chytlavě napsaného textu, ''zazpívaného'' těmi nejvíc slizkými ''herci''. To by bylo k tomuhle, jdeme dál.


Vtipné, nebo alespoň snesitelné

(Nenašla jsem žádnej obrázek, tak předstírejme že tam je)

A aby tenhle článek nevyzněl jako moje fňukání nad tím, jak jsou reklamy hrozné, Jsou tu i vtipné. Samozřejmě, a bohužel, je jich málo. Hodně, málo. Což je samozřejmě škoda a mrzí mě, že lidé dávají přednost reklamám s auty (což mi přijde nezajímavé) nebo se zrůdnými umělými herci (což je ještě horší)


Ruku na srdíčko, netuším o co se reklamy snaží, ale tady je pár variant:

Oslepit nás. 

Nechat nás se zbláznit tak, aby jsme si koupili jejich produkt.

Dohnat nás k sebevraždě.

Donutit nás vyhlásit osobní bankrot.


Tak jo, ještě pár věcí: tento článek (a reklamy obecně) berte s nadhledem. Já se loučím. A... ahoj.

Komentáře

Just EmmaVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Všetky reklamy prichádzajú s nejakým nápadom. Alza sa vďaka tomu mimozemšťanovi rozrástla a každú ju pozná, každý o tom hovorí a povedzme si - nezískalo si to našu pozornosť? smajl

Tie spievajúce reklamy sú zlo, to áno, ale taktiež to má nejaký zmysel. Neviem aký, ale určite áno.

Reklamy sú potrebné, mne nevadia. smajl

Just EmmaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Daricz

NÁ ALZE TEĎKA FRČÍ VÝPRODEJ, VŠECHNO ZA CENY, CO JSOU PŘOSTĚ NEJ! Bože, jen se mi to vybaví a naskakuje mi husina smajl Myslím, že máme dost podobný názor smajl STO TABLETŮ TÝDNĚ! smajl Jinak, dávám + smajl

DariczTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.