No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
 

suprduprčlánky

JAK NA SILVESTR

Ahoj,vítám tě u další ho článku s tématem JAK NA SILVESTR.Vtom to článku nechci nikomu rozkazovat jenom poradit pokud nemáte žádné nápady.

1.)občerstvení:

Pokud máte stále cukroví můžete ho dojídat.NEBO jsi udělejte  jednohubky.(to určitě nesmí nikdy chybět)

nebo obložené chlebíčky. a další: chipsy, slané tyčky,prostě slané věci.PITÍ:cocacola,sprite,studená voda

2.)oblečení:

Nejlepší je kombinovat stříbrnou a černou barvu nebo zlatou a černou nebo stříbrnou a zlatou barvu.              Pokud víte že budete na párty nebo hrát hry tak bych doporučovala si vzít tílko,legíny,triko s krátkým rukávem.kraťasy nebo pohodlné kalhoty.Ale jestli budete někde v klidu můžete si vzít sukni,šaty,tílko apod.  Hlavě aby jste se vtom cítili dobře.

3.) líčení:

Je dobré zase kombinovat tyto barvy zlatou,stříbrnou,černou a můžete přidat i fialovou.

         4.) účes:

Účes bych zvolila podle toho kam jdete,pokud budete na párty zvolila bych těžší ale takový který dlouho vydrží.Ale jestli se chcete někomu líbit zvolila bych těžší.Ale pokud budete trávit silvestr doma a v klidu zvolila bych lehčí.          5.)zábava:

 Jestli jste s rodinou a je vás hodně zahrajte si společenskou hru ale jestli jste už věčí a chcete trávit večer s partnerem je dobré zajít do dobré restourace a nebo si pustit film.Jestli chcete silvestr trávit s kamarádkou/kamarádkama  můžete si povídat zahrát si hru nebo se namalovat , uspořádat večírek a nebo si pustit film.

           Doufám že ti moje rady alespoň v něčem pomůžou a pamatuj si že to není rozkaz a nic z toho nemusíš udělat. Tak u další ho článku.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.