Rainbow Rocks Twilight Sparkle
Hra - Rainbow Rocks Twilight Sparkle
Video se načítá
Amanda Seyfried True Make up
Hra - Amanda Seyfried True Make up
Video se načítá
No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
 

suprduprčlánky

1 pravda a 1 lež.

Ahoj, vítám tě u další ho článku na téma jedna pravda a jedna lež. Pudu vyprávět 2 příběhy a jen jeden příběh bude pravdivý a jeden  bude lež na konci mi skus te napsat do komentářů co je pravda a co je lež ,budu to vyprávět v první osobě čísla jednotného ale ten příběh není vůbec o mně.tak dem na to.

 1.) tajemná bytost

Byla temná noc uprostřed kuchyně byl velký stůl na, kterém jsme včera jedli štědrovečerní večeři.Já a táta jsme seděli v obýváku na gauči a pozorovali jsme televizi.Máma nám donesla zbytky cukroví.Poděkovala jsem a máma jen přikývla a odešla s pátky do kuchyně.

     Najednou začalo pršet. vzzzzzzzzzchřchřchřřřřř. Můj bože blesk zasáhl do stromu u nás na zahradě a strom padáááá. Táta zařval všichni do úkrytu.Celá rodina běžela do úkrytu v podzemí.Stiskly jsme se k sobě a máma začala brečet přidala jsem se a táta nás utěšoval.Máma nám řekla že celou dobu věděla že se stane něco hrozného a že tohle ještě není konec.Táta se na mámu podíval a řekl,,Tohle už nikdy neříkej".

           V tu chvíli co to táta dořekl otevřeli se dveře všichni jsme se lekli proto že táta dveře zamykal.Stiskli jsme se k sobě a máma si v duchu říkala aby se neopakovalo ať to co přišlo ať to de pryč.Ale vůbec to nepomáhalo jen se to přibližovalo schazovalo to věci z poliček.Táta vzal tyč a začal sní kolem sebe máchat ale stejně to nepomáhalo.Začala jsem hrozně řvát a brečet.Máma mně držela a řekla mi že to bude dobrý.Táta se najednou začal mlátit ale nedělal to on dělala to tajemná bytost.Máma ho začala tahat k sobě ale ne pomáhalo to.Táta vykřikl běžte ven máma to nepochopila ale já ano vedla jsem mámu ven z úkrytu.Máma začala brečet víc a víc řekla že se tam musíme vrátit pro tátu.,,Táta to tam zvládne"

Bohužel ten večer už jsme tátu neviděli.Druhý den byl pohřeb na,který se sešlo skoro celé město.Když pohřeb skončil máma řekla že ten dům přináší jenom smůlu tak že by jsme se měli od stěhovat.Já jsem jen přikývla.

2.)noc v parku

Po škole jsem šla s Klárou mojí nejlepší kámoškou do parku.Cestou jsme se stavily pro svačinu,protože jsme v parku chtěli přespávat.Věděla jsem že to není dobrý nápad ale navrhla to Klára a já ji nechci stratit.

     V parku svítilo sluníčko a mi jsme si našly pěkné místečko k přespání u hřiště aby jsme se tam mohli houpat na houpačce to nás jediné na hřišti bavilo.Když jsme si zalezli do naše ho stanu začaly jsme si povídat o klukách a o modě apod.Zeptala jsem se Kláry jestli nechce vodu ale ona odmítla a řekla že tohle nepijou dámy.A vytáhla z batohu termosku ve které byl teplí čaj.

              Když se stmívalo Kláru napadlo že by jsme se mohly projít.Já jsem odmítla a řekla jsem že by jsme se mohli z tratit a vrátit se až po tmě a tak jsem asi 5 minut povídala důvody proč nechodit ven jenže to Kláru vůbec nezajímalo radši si hrála na mobilu.

                     Když jsem to dokončila řekla  jsem Kláře že nikam nejdu.Klára se zamračila a odešla. Rozsvítila jsem si svícen a začala jsem si číst knížku.Po chvíli jsem slyšela hrozný řev,lekla jsem se.Vylezla jsem ze stanu a posvítila jsem si svícínkem na cestu.Najednou se ozval za se ten řev a znělo to jako hlas Kláry k tomu se začali smát něací muži zastavila jsem se a zase řev a k tomu slova jako nechte mně,už dost,přestaňte to bolí apod. Útíkala jsem ke stanu vytáhla jsem z tašky mobil ale byl vybitý tak jsem zkusila  Kláry mobil jenže byl vypnutý a nešel zapnout,zas ten řev.Začala jsem brečet a utíkala jsem k nejblišímu člověku ale nikdo nikde.Rychle jsem utíkala k městké policii a všechno jsem jim řekla .

           Když jsme přijeli na místo kde se to všechno odehrávalo muži už tam nebyli a Kára ležela na zemi a byla z části nahá.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.