Horse Jumping 2
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
Pony Makeover Hair Salon
Hra - Pony Makeover Hair Salon
Video se načítá
Bird Pax
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Design Your Shoes
Hra - Design Your Shoes
Video se načítá
Hannah Montana Fun Makeover
Hra - Hannah Montana Fun Makeover
Video se načítá
Chibi Maker
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
 

superstar (moje)

13 life hack

1. Koupili jste si suchý šampon, který ovšem vaše vlasy nezachránil před dalším umytím? Nevadí. Místo prvotního účelu ho můžete použít pro zvětšení objemu vlasů.

[Unsupported element format]

2. Nezapomínejte na kouzlo domácích masek (a celkově domácí kosmetiky, o tom ale někdy příště). Jsou levné, vše na ně najdete ve svém špajzu a fungují. Zkuste například stránku www.pletovemasky.cz/recepty, kde najdete řadu zajímavých receptů rozdělených podle typů pleti.

3. Jak na kruhy pod očima? Jednoduše. Zkuste si uvařit zelený čaj v sáčku. Že si ťukáte na hlavu, jak vám jeho vypití pomůže? My ho ovšem nebudeme pít, ale vystydlé sáčky budeme přikládat pod oči. Obsažený tein totiž má velmi podobné učinky jako kofein, tedy povzbuzující a posilující, a nevzhledných otoků či pytlíků vás zbaví. To samé můžete samozřejmě zkusit i s kávou - hotovou silnou kávu napusťte do vatových tamponků a nechte působit na vaše oční okolí.

4. Pokud nezafunguje trik s teinem (kofeinem), či chcete zkusit něco jiného, vyzbrojte se proti otokům a pytlům pod očima chladem. Na pár minut vložte do lednice dvě čajové lžičky, které poté přiložte na oči. Chlad podporuje cirkulaci lymfy v oteklých částech, takže vaše oči budou po chvíli vypadat opět svěže. 

[Unsupported element format]

5. Nezapomínejte ani na víceúčelové produkty, které se skvěle hodí na cesty. Jmenujme například kokosový olej (který můžeme použít na vaření, desinfekci ústní dutiny, jako masku na vlasy nebo třeba jako tělový či pleťový olej), z dekorativní kosmetiky třeba multisticky na tváře a rty nebo stín, který můžeme použít i jako rozjasňovač. Není skvělé ušetřit místo ve vaší kabelce nebo zavazadle?

6. Máte oblíbený pudrový produkt, který se Vám nešťastnou náhodou rozbil? Nevěště hlavu, pomocí alkoholu jde vše zpravit. Stačí jen rozmačkat produkt na prášek, přidat trošku alkoholu, vše uhladit zpět do obalu, nechat vyschnout a můžete zase vesele používat! 

7. Také se vám často stává, že se vaše tužky na oči a rty při ořezávání často lámou? Stačí je dát chvíli před ořezáním do lednice nebo mrazáku a máte vystaráno!

[Unsupported element format]

8.Nevíte, jaké barvy v líčení se k vám, popřípadě barvě vašich očí, hodí ? Není nic jednoduššího, než si na internetu najít podobný přehled, jako jsem vám uvedla sem. Samozřejmě to neznamená, že nemůžete nosit, co se vám líbí.

9. Nevíte, jak vybrat správný odstín makeupu a domů pokaždé dorážíte s moc světlým, nebo naopak tmavým kouskem? Je to možná proto, že ho zkoušíte na špatné části těla. Většina žen ho zkouší na zápěstí nebo hřbetu ruky, což je ale špatně. Makeup by se měl vybírat zásadně nanesením na tvář, a to na hranu čelisti a krku. 

10. Máte starosti s barvou pudru a jeho věčnou výměnou skrze rok a různá roční období? Nevadí. Není totiž nic jednoduššího, než si pořídit pudr transparentní. Má bělavou barvu, ale na pleti není vůbec vidět, pouze zafixuje, vyhladí vaši pleť, případně ji lehce zmatní. Vidíte? Takhle snadné to s pudrem může být! 


11.Chtěli byste, aby vám rtěnka vydržela na rtech déle? Žádný problém - po nanesení konturky a první vrstvě rtěnky rty otiskněte do kapesníku. Poté naneste další vrstvu a přes jednovrstvý papírový kapesník rty lehce přepudrujte. Pokud nechcete projít všemi těmito kroky, stačí si koupit speciální primer pod rtěnku, který dělá např. MAC, Bobbi Brown, Urban Decay či Dermacol a také The Balm :) 

[Unsupported element format]

12.Nechcete plýtvat svým oblíbeným parfémem? Nemusíte ho na sebe vystříkat litry, stačí jen lehce pokropit pulzující místa jako jsou boltce uší, zápěstí, krk, ohyb kolene atp. 

[Unsupported element format]

13.Ve své kabelce či batohu vždy doporučuji nosit kosmetickou taštičku - ta samozřejmě může ukrývat základní kosmetickou a pečující výbavu, kromě toho by ale měla obsahovat i pár ne úplně kosmetických věcí, jako jsou např. papírové kapesníky, prášky proti bolesti (Ibalgin, Malox), ženské hygienické potřeby (aneb nikdy nevíte, kdy to přijde :D), žvýkačky, hřeben, zrcátko, antibakteriální gel na ruce či vlhčené ubrousky, pilník, nůžtičky na nehty a podobně. Uvidíte, že v určitých situacích tyto věci oceníte. 

14.Největším trikem, či spíše tipem, je pravidelná péče o pleť, ale taky o vás samé! Můžete si pomáhat všemožnými líčidly, pokud ale budete pít málo vody, špatně se stravovat a nebudete si pravidelně a šetrně čistit vaši pleť, jasně se to na vás podepíše. :) 

[Unsupported element format]

Takže tohle byly life hacks doufám že to oceníte lajčíkem a hezkým komentářem protože jsem si stím dala obrovskou práci s těmi obrázky a tučným písmem :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.