♥Stories and my World♥

Přiznej pravdu...

Ano, přiznám ji.

       Jak jste si mohli všimnout, poslední půlrok/rok jsem nevydávala články v hojném počtu, kašlala na moji skupinu a celkem i na celé HPD. Kašlala jsem vlastně na všechno, jen na učení, rodinu a kamarády ne. Teď se vám určitě v hlavě naskytla otázka PROČ? a odpověď je vcelku jasná, ale pro spoustu lidí se v tom skrývá jen tajemství a moje tupost. Myslete si, co chcete, já Vám do názoru kecat nebudu.


Za tu dobu, co jsem na HPD, jsem poznala spoustu lidí a získala tak nějaké zkušenosti, podporu, ale také jsem zažila spoustu nadávek, urážek a ostatních nemilých věcí. Pamatuji si však na všechny hezké a milé věci, které jsem tu zažila. Občas jsem se sice s někým neshodla, ale to se přece stává každému člověku. Nemůžou si všichni rozumět se všemi, ale zároveň všichni nemůžou nenávidět všechny. 

      A co jsem vlastně z tohohle HPD života měla? Zlepšila se moje osoba, moje myšlenky, mé názory. Začala jsem lépe snášet kritiku, učila jsem se, jak se vyjadřovat tak, abych nikomu neublížila, protože na internetu nejde všechno jen tak smazat a zapomenout. Prostě jsem našla sama sebe, přestala jsem se podceňovat a zároveň přeceňovat, poznala jsem, k čemu jsem dobrá a na co jsem totální mamlas. 

      Vzhledem k tomu, že jsem se tu před dvěma (za tři měsíce skoro třemi) roky cítila špatně a celé HPD jsem proklínala. Bylo mi devět, neměla jsem dostatečné znalosti v gramatice a za jednu gramatickou chybu mě tu spoustu lidí odsuzovalo, nadávalo mi. 

      

      A nakonec bych Vám chtěla poděkovat. DĚKUJI úplně všem, kteří mě v mé tvorbě podporovali, kteří mi dávali pluska, kteří mě zmiňovali v jejich článcích. DĚKUJI všem, kteří mi pochválili každý článek, kteří se se mnou dělili o své zážitky. A DĚKUJI těm holkám, které se mnou vždycky držely pohromadě.

  Mějte se hezky, jděte si za svým snem a já vám dávám poslední Maršmel.

#DĚKUJI

  


Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Moc nádherně jsi to napsala.
Chápu, že končíš s blogem, někdy to prostě přijít muselo. Jen tě poprosím, ať ty články nemažeš, někdo by si je třeba ještě chtěl přečíst, spoustě lidem se líbí.
Měj krásný život. Takový, jaký jsi si ho vždy přála. Chilli = )

ChilliTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.