starry sky

Mám ještě psát?

Ahoj všichni!

Zdravím vás u nového "článku". Chtěla bych se vás zeptat- má vůbec cenu, abych ještě psala blog? Poslední dobou vůbec nebyly články, jenom jeden za měsíc... není to tak že by mě to nebavilo, spíš nemám motivaci se k tomu dokopat, protože když už jste v top 50 tak je těžký postupovat dál, protože přece jenom- už je těžký posouvat se nahoru a mít radost z toho že si to někdo čte, protože jedno plusko vás nahoru neposune. Postupem času jsem začala psát nesmyslné články, jen proto, aby nějaké byly. A pak se ve mně něco zlomilo. Byla to má důvěra v samu sebe. Když jsem viděla, jak se kvalita mých článků posouvá na kvalitu trollek a že už to nemá téměř žádný úspěch, a že už vás nepobavím, že už vás mé články nerozesmějí, ani nezaujmou, pak mi došla chuť ke psaní, protože jsem psala pro vás a viděla jsem, že už to není tak jak dříve. A tak jsem přestala psát. A teď si to neberte tak, že píšu jen pro pluska, je to spíš tak, že mi ty pluska dodávají ohromnou motivaci a těší mě, že se někomu líbí mé články.

Takže- chtěli byste, abych začala znovu psát? 

Už jsem se řekněme... vyléčila ze svojí "nemoci" která mi bránila psát. Nevím jak. Ale prostě mám zase ohromnou motivaci psát. Takže.... mám? 

Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Pokud tě to baví, piš. Pokud tě to nebaví, nepiš. Ale vem si to tak: Pluska a komentáře dokážou namotivovat, ale nesmíš zapomínat, že je to jenom milý bonus. Hlavní odměnou tvojí práce by měl být ten článek, na který pak budeš pyšná, i když třeba žádné plusko mít nebude. Zkus psát jen tak pro sebe, nestarej se o lidi. Nedělej to kvůli nám, dělej to kvůli sobě.smajl

Belania333To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Hele, je to jen n tobě. Nikdo tě do toho nenutí a nikdo ti v tom ani nebrání. Pokud CHCEŠ psát články, tak je piš. Postupem času si tě lidé všimnou a pak to půjde samo dokud tě to nepřestane bavit.

josefaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.