starry sky

Menší kázání celému HPD

Heyya!

Ano, druhý článek za tento den... tohle nedělám moc často ale teď prostě musím.

Kdysi HPD bylo jiné. Pamatuju si to staré dobré HPD z roku 2014.. když mi bylo 9 a vystupovala jsem tu pod uživatelským jménem puppy (to jsem měla gramatiku a pravopis na úrovni mentálně postiženého mloka). Bylo to tu fajn. Nebyly hádky, nebyla kyberšikana, nebyli trollovvé (kteří naštěstí zase vyšli z "módy"), prostě byla radost na HPD být, a to i když jsem v té době byla.. divná. Všichni by jsme se měli zamyslet, a ano, říkám JSME ne JSTE, protože já toho taky dělám spoustu zlého a neobviňuji jen vás. Měli by jsme se zamyslet než něco napíšeme, potom by mohlo být HPD zase takové, jaké ho pamatuju z dřívějška. Je mi jasné, že tohle si přečte maximálně 25 lidí, a vezme ho na vědomí možná tak 5 lidí, ale i tak.. kdo jde do toho se mnou, pokusit se udělat HPD hezčí? 

...PáPá :)


Komentáře

Simka39VIP(Girl´s Dream)

Felicity: Počkej, on se tě ten komentář dotkl, že jo?

Nemělo to být nějak na tebe zle myšleno. Jenom na tom článku nechápu jednu věc. Chodíš sem na HPD.cz často? Vždyť tady žádná kyberšikana není. Trollové se vyskytují jenom občas, a hádky... s těmi nic neuděláš. Někteří lidé si prostě nesednou.

Já osobně, bych brala HPD.cz jaké je. Zas tak hrozné to tady s těmi hádkami není - musíme ale brát v potaz že na HPD.cz sem chodí i malé děti.

To je tedy můj názor. Snad takhle pozdě večer, alespoň trochu normálně píšu, a dá se ten text číst.

Simka39To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

Simka39: Jo já taky ne. Je to jenom nesmyslný výplod mojí hlavy a navíc je to z 99% nemožné, takže si to nezasloužím, máš pravdu smajl

FelicityTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Ehhh...jsem velký optimista, který má pro tohle všechno pochopení. Věř mi, že by se mi i líbilo, kdyby si to všichni "špatní" přečetli a najednou byli taky OK. Bohužel takhle to funguje jen v těch filmech, které budu pořád ráda sledovat. Ve skutečnosti ne.

fixaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

No, tak to si tomu dala. Akože ja som si toho veľa nevšimla, ale už párkrát tu vznikli také hádky, až mi došli argumenty, čo je nepredstaviteľné!

Tak teda nech prežijeme zvyšok roku v zdraví a pohode, a tie kyberšikano...neviem ako sa to píše... svi*e, nám dali pokoj!

No ja sa sťažujem, že sú tu ľudia bez gramatiky, a sama napíšem sv*ňe s mäkčeňom na n... xD

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Co máš za problém? Nic tak hrozného se tady neděje. A pokud je to mířeno na někoho konkrétního, tak by bylo dobré něco napsat. Klidně i z fake profilu. Dát vědět, že se očividně chová blbě. Ráda si to počtu.
Jasně, že i před třemi lety tady byly hádky. (Mimochodem, poslední dobou je v tomto ohledu klid.)
Trolling není až tak špatný, člověk se aspoň pobaví.
A všichni bychomse měly/měli zamyslet nad tím, že opravování chyb nebo věty typu tohle není článek, hodí se to spíš do síně opravdu není kyberšikana. Která se zde, na hpd, dle mého názoru nevyskytuje. Opravdu. Kdy se asi tak vyskytla? Pouč mě.
Jinak, doporučuju ti podívat se na tohle video o nostalgii. Řekla bych, že i tohle je přesně případ. https://youtu.be/E0Fo2h_FKr4

Clawdeen77To se mi líbí +11 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Souhlasím.
Problém je v tom, že (mi došla pluska, to taky....XD ) , ale hlavně v tom,že i když když epro Hpd a zdejší komunitu snažím dělat to nejlepší, vycerpavaji mne někteří lidé.

Např. Hpd beru jako pozitivní stánku, plnou vtipů, vztahu,zajímavosti.

Jenomže někteří lidi obsahují přesně její opak -agresivitu , ironii, sarkasmus, negativitu.
Nechci jmenovat ale pár takových dívek tady je.

A vzdycy budou.
Je na nás jak se k nim postavíme.
Problém je v tom,te se musime snažit všichni.

Když tady zavedené nějaké programy (nwm, Např nějaké kvizy ,dotazníky, týdenní hadanky, ) a podari s nemám obnovit síň slávy,bude možná všechno lepší smajl
(Obnovit= větší zábava a konverzace, ne jenom typy komentářů : ,,Chce si někdo psát? ; Jak se máte? ")

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

papipouVIP(Creepypasty)

Bellavilla: Jenom se tady tak vložím...nevím, ale já jsem ten negativní člověk, ale nepíšu tu negativně ani agresivně, ale...furt jsem sarkastická, protože nevím, ale mně sarkasmus nepřijde negativní ale celkem vtipnej..nevim no......

papipouTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Clawdeen77: Ja s tebou nemám problém, jsi mi mnohem sympatičtější nu některé dívka tady na hpd, ale podívej - nemyslím to tak, že všem ublizuješ, ale nekdy s bylo místo kritiky a narážek spíš daně osobě poradit co dělá špatně a jak by to mohla vylepšit. Přistupovat k te věci víc s optimismem.

Je jasné ze když te někdo osloví s prozbou o pomoc, tak pomužeš, ale jde o to se překonat a pomáhat aniž by te o to někdo prosil .

Dobře, Vánoce nemá každý rád. (V tomhle případě mi přijdou mikiska nadbytečné ).
Dobře, snažila se s ji nějak ,,podpořit ", ale jde o to že zase tím jiným způsobem než jsem zvyklá ja.

Nechci se s tebou hádat, jde jen o to, že tenhle článek měl být k zamyšlení.
Tvůj komentář začal slovy ,,Co máš za problém? "

....Prostě si myslim,te o šlo vyjádřit více slovy, ne takhle. Člověk s e s tím píše a pak vidí narážky ze udělal něco špatně a jestli mš nějaký problém at si ho vyřeší sama.
Je to divné jednání, nemyslis? ; )

Jsi hrozná pesimistka a ja zase optimistka smajl
Ale obě dvě bysme si měli uvědomit ,he každá věc má dobré ale i špatné věci.

Tenhle článek yo mysleny dobře ale zdrhnul hodně protinazoru. (Upřímně si myslim ze takovéhle věci by měli řešit admini ale ok...)

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Dětská naivita je tak krásná. Neber to špatně, i já s tebou souhlasím. Jenomže to, jaká je atmosféra tady na HPD, záleží na tom, jak se k sobě lidi chovají. A ti, co jsou úplně normální, nikoho zbytečně "nehejtí", nehádají se, nepíší zprávy o ničem s milionem gramatických chyb... ti si tohle přečtou a souhlasí. A ti ostatní, kteří by měli své chování změnit, zlepšit - ti si tohle buď vůbec nepřečtou, nebo se nad tím zasmějou... Každopádně neudělají nic pro to, aby se komunita tady na HPD zlepšila.

Tohle prohlášení je super, ale do budoucna si nemyslím, že by to komunitě a atmosféře na HPD nějak pomohlo. Možná jsem jen moc pesimistická anebo (a toho se bojím) jsem jenom realistická. smajl

SagkaTo se mi líbí +6 To se mi nelíbí

DameofdeathVIP(ANIME!)

Uhm... Mám dotaz. Kdo koho kyberšikanoval? Mě tu maximálně tak odumírají mozkové buňky z některých článků, které mají gramatiku přepůlené žížaly.

DameofdeathTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Dameofdeath: Neřeknu ti přesně jména, ale bylo toho dost. Dokonce i mě se tu pár lidí pokoušelo šikanovat (tím jsem se ale spíš bavila)... Člověk by to neřek, ale jsou tu fakt i svin* (nechápu, jak to může být zakázané slovo.. -,- ) smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

Dameofdeath: Byl to Obey a kyberšikanoval mám pocit... Kiku..? Už si nejsem jistá koho. Ale první dělal že s ní chodí a pak se s ní rozešel a dělal si z ní pr*el v síni slávy

FelicityTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.