My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

starry sky

Nemám ráda kočky! Mám ráda psy!

Ahoj, dneska to bude na téma kvůli kterému jsem pro ostatní tak divná, je to z toho důvodu že celá skupinka populárních holek z naší třídy má ráda kočky, a já mám ráda psy tak mě odkoply, pro mě jsou kočky totiž strašně nechutný, pořád to utíká z domu atd. Psi jsou nejlepší přátelé člověka a teď taková vyřazovačka, co je víc cute?

        NEBO        

Pište do komentů co je víc cute. Jako mně příjdou kočky strašně nepříjemný na dotek jak jim jdou cítit kosti prostě FUJ! Já fakt nemám ráda kočky, myslíte si že jsem kvůli toho divná? Moje spolužačky si to myslí tak já nevím.... Když jsem přidala na instagram fotku se svým psem tak všechny moje spolužačky psaly jak je hnusný a že je to nechutný když mám ráda psy. Ale jenom jedna má spolužačka (má BFF) se mě zastala, že můžu mít ráda co chci a myslím si že má pravdu. Vím že tenhle článek byl celkem o ničem ale poslední dobou nemám žádné nápady, to by bylo všechno, PáPá :3

Komentáře

Daricz

Kočky jsou nejvíc! smajl A ne nechutný smajl Když si na ně dáš pozor, neutečou ti smajl Třeba : Máme kocoura. Vypadl z okna, mňoukal pod oknem dokud jsme pro něj nešli. Ale kočku jsme v létě asi na 3-4 dny ztratili. Já sem zrovna byla na prázdniny u babičky na Slovensku takže.....smajlsmajlsmajl

P.S. Neber to jako poučování, jenom píšu jak to je. smajl
P.P.S. Sorry za gramatiku ale když už jsou ty prázdniny....cx

DariczTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Já mám doma kočky,ale radši bych psa. Nevím,čím to je. Možná je to tím,že jsem ho cca do 15 let měla,ale utekl nám. A celkem mi chybí,když si na něj vzpomenu smajl. Měla jsem ho od 3 let,takže od doby,co jsem se s rodiči přestěhovala z bytovky do domu. Ale nejsem kočkomil ani psomil,jsem tak něco mezi. Prosím nehejtujte mě,pouze jsem se vyjádřila.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

Kočka ven.
Psi forever.
Říkám jen svůj názor: Kočky mám ráda ale upřednostňuju psy. Neříkám o kočkách že 'jsou fuj'. Chápu, že se ti nelíbí, já to prozměnu říkám u činčil a podobných zmutovaných hnusů. Je to tvůj názor, a ostatním může být u prd..e. Nevím, jestli bylo vhodné dávat to sem, na hpd.cz. (Proboha....Celestie! Co jsi to zase napsala? Haló! O tomhle by mohli říct, že je to i zkopírovaný!)
Shrnutí- Radši psy, než kočky, ale i kočky mám ráda. A kočku z vyřazovačky VEN!
Hejty za 3...2...1...smajl

CelestiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

VladěnkaVIP(Poradna pro holky)

Kočky jsou nejlepší! Jemně našlapují a ta jejich jemná srst. Žádné kosti jim tedy cítit nejdou, tedy jen těm, o které se lidé starají. Psi mi přijdou hrozně tokový hrr... furt skáčou, slintají a vždy když od nich odejdeš začnou dělat bordel v domě. Já říkám fuj psům.

VladěnkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

VladěnkaVIP(Poradna pro holky)

Madeline Stella Hatter: Ehm...Ona zase napsala do článku, že kočky jsou fuj. Tak jsem to tam napsala jako svůj názor. Bordel v bytě dělají úplně všichni. Nevím, co mi tady nadáváš?

VladěnkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.