Something wrong

Popis pracovního postupu: Jak probudit Růženku

Ahoj. Rozhodla jsem se na tento blog vydat pár mých slohových prací. Jako první v pořadí bude popis pracovního postupu s tématem “Jak probudit Růženku”


Jak probudit Růženku:

 

Království Venkinson je proslavené tím že princ Arthur zachránil většinu prokletých princezen teď je na řadě Růženka, která stále spí na hradě a čeká na svého zachránce.

První než budeme zachraňovat Růženku si musíme opatřit bojovou výzbroj, mapu, silného a rychlého koně, křesadlo a odvahu. Nejprve si oblečeme bojovou výzbroj, nasedneme na koně a řídíme se podle mapy která nás dovede k hradu Růženky. Pokud vyrazíme hned brzo ráno budeme na hradě kolem večera. Kolem hradu je trní z růží a les. Nasbíráme si nějaké větvičky vezmeme křesadlo a zapálíme oheň. Ráno až se probudíme vytáhneme meč a začneme sekat do houští trnů. Až se nám podaří otevřít brány hradu vejdeme dovnitř a snažíme se dostat k malým dřevěným dveřím. Tam vyjdeme schody a dostaneme se do malé věžičky kde nalezneme princeznu Růženku a kolovrátek s jehlou. Dojdeme až k Růžence nakloníme se k ní a krátce jí políbíme na rty. Růženka by se měla po polibku probudit pokud se tak nestane vyjdeme z hradu a míříme za svým koněm na kterého nasedneme, rozevřeme mapu s vydáme se za starou čarodějnicí k jezeru. Když dorazíme k jezeru sesedneme z koně a vejdeme do malé rozpadlé chatky a oslovíme malou starou paní jestli neví něco více o Růženčiném prokletí. Jestli vám nabídne něco k pití přijměte to a když se nebude dívat obsah hrníčku vylejte nepozorovatelně za sebe. Poté vraťte stařence hrnek a projdete se po její skromně vybavené chatce. Jestli zahlédnete lahvičku s nápisem “Pro Růženku” vezměte ji a zaměňte s lahvičkou s nápisem “Prokleté čarodějnice”. Lahvičku “Pro Růženku” si schovejte do kapsy a rozlučte se se stařenkou a vydejte se zpátky na hrad. V době návratu by mělo být ještě světlo proto se vydejte do místnosti kde jste našly Růženku. Otevřete si lahvičku a Růženčiny ústa. Poté pomalu nalijte obsah lahvičky Růžence do úst dokud ji nevyprázdníte. Růženkau nechte do rána spát a sami si lehněte. Ráno se probudíte a místo Růženky najdete na zemi růžičku a uslyšíte Růženku běžící po zahradě jak jásá. Tekutina v lavičce zabrala. Probudili jste Růženku. A můžete se vrátit do království Venkinson.  


Teď malý dodatek autora ke svému dílu: Tahle slohová práce není nějaký zázrak. Mě osobně se nelíbí ten konec ale také jsem ho psala v noci a chtělo se mi strašně spát. Dávám to sem i z důvodů aby měli ostatní (co budou psát nějaký popis pracovního postupu) inspiraci jak to napsat. Od něčeho se odrazit. Prosím vás hlavně toto dílo neopište a nevydávejte za vlastní.

A já se s vámi loučím.

Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Ach, zrovna jsem chtěla vydat starou slohovku číslo dvě, když se tento článek zničehonic zjevil a překazil mi mé veškeré ďábelské plány...smajlsmajl

Stejně se mi to líbí a dám ti plusko...

Quasinka 224To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.