Scarah Scream Makeover
Hra - Scarah Scream Makeover
Video se načítá
Baby Hadley Fun
Hra - Baby Hadley Fun
Video se načítá
Mega Anime Avatar Creator
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Cooking Master 3
Hra - Cooking Master 3
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Doeo
Hra - Doeo
Video se načítá
Winx Club Bubbles
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
HM Love Mix
Hra - HM Love Mix
Video se načítá
My Pony Park
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Elsa Pokemon Go
Hra - Elsa Pokemon Go
Video se načítá
Bongo Balls
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Holly Muffin Maker
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Doodle Devil
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Equestria Girls Pinkie Pie
Hra - Equestria Girls Pinkie Pie
Video se načítá
Pou Nose Doctor
Hra - Pou Nose Doctor
Video se načítá
Monster High Abbey Bominable
Hra - Monster High Abbey Bominable
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
Papa´s pizzeria
Hra - Papa´s pizzeria
Video se načítá
 

Something interesting

Podzimní tag – po dlouhé době opět tag

Ahoj :D,

    už je to nějaká ta doba, co začal podzim a já bych chtěla udělat takový tag, co budou zároveň i tipy. Dobře, není to úplně tag, protože mě nikdo „nezatagoval“ a já taky nikoho „nezataguji“ nepište si o to. Některé otázky jsem vymýšlela sama, jinými jsem se inspirovala a nemám potřebu psát někoho, kdo pak odpoví na stejné otázky. Prosím, nepište si o to do komentářů.


    A teď již k tagu, budou to otázky na téma podzim. Tak si to užijte.




1. Oblíbený podzimní outfit?


    Nejprve bych začala oblíbenými podzimními kousky mého šatníku.


Šátek – napadl mě jako první, tak tu je jako první napsaný. Moc ráda nosím nějaké obyčejné jednobarevné tričko, džíny a k tomu šátek, skvěle rozveselý outfit, rozhodně doporučuji.


        




Svetr – mikiny jsou fajn, ale pod pojmem podzim si spíše vybavím svetr. Nosím je ráda, hodí se k elegantním typům outfitů. Mám několik svetrů, nejoblíbenější je takový bílobéžový a když si k němu vezmu výrazný přívěšek, vypadá to skvěle.


            




Džíny – k podzimu patří neodmyslitelně. V létě můžeme nosit sukni, šaty, ovšem na podzim, když se ochladí, to není zrovna nejlepší nápad. Proto nosím džíny. Můžou být barevné, obyčejné modré nebo i jinak modré... úplně cokoli.


        




    A teď outfity (obrázky nejsou moje):


1. Svetr, přívěšek, džíny, podzimní boty na podpatku


        




2. Tričko, džíny, šátek, volnočasová obuv


        




3. Tričko s nápisem, džíny, mikina, volnočasová obuv

        










2. Oblíbený podzimní účes?


    Asi takto, já nosím vlasy jenom rozpuštěné, protože kdybych je měla v culíku, foukalo by mi na uši a byla by mi na ně zima. Takže nic jiného nenosím.


    Občas si do vlasů zapletu copánek, copánkovou čelenku, vlasy u obličeje si sepnu pinetkou... ale jinak pořád to samé.


    Mám středně dlouhé až dlouhé vlasy. Občas si je vyžehlím nebo si kulmou udělám lokny. Pokud chcete vědět, jak na to, čtěte zde.











3. Oblíbený podzimní lak na nehty?


    Tak to je jasné, mám tři oblíbené značky a to: Gabriella, Kiko, Miss Sporty. Tyto laky jsou opravdu kvalitní. Nejsou moc vodové, jako některé jiné. Vydrží opravdu dlouho, já jsem si lakovala nehty v pátek, už je to skoro týden a pořád vypadají skvěle, oloupané jsou jen občas a maximálně 5% laku na daném nehtu a to jsem si mezitím 3x myla vlasy, pravidelně si myju ruce, hraju na kytaru... Barva je také pořád stejná. Jeden lak stojí kolem 50 Kč, záleží, jak která značka a kolik toho tam je.


    Ohledně barvy, mám ráda skoro všechno. Červená, růžová, tyrkysová, modrá, fialová, zelená (do modra), hnědá... Co nesnáším, je nehet pouze oranžový nebo žlutý, černý, bílý. Jednobarevné nehty v těchto barvách se mi nelíbí, ale jinak se nebráním ničemu.


        









4. Oblíbená podzimní kosmetika?


    Tuto kategorii jsem sem zařadila, protože se denně nelíčím a do oblíbeného podzimního líčení bych neměla co napsat.


Balzám na rty – Astrid nebo Baby lips od Maybelline. Obě značky mám moc ráda, téměř denně je používám, doporučuji. Asi se divíte, proč jsem sem nezařadila Eos. Nevlastním ho, protože je dost drahý na to, že to je obyčejný balzám (s příchutí) a taky se mi s ním špatně „mažou“ rty, vadí mi ten půlkruh, jak to prodávají. Ale to je věc názorů, i Eos je dobrý balzám.


Řasenka – The Colossal od Maybelline nebo 2000 Calorie od Max Factor. Obě mám ráda, Colossal mám voděodolnou a je skvělá, protože nádherně zvětší objem řas, ale 2000 Calorie je taky fajn.


Rtěnka
– Jak jinak než od Maybelline, mám tu značku opravdu hodně ráda.


Parfém – Rose of Bulgaria od EauDeParfum. Super parfém, skvěle voní po růžích, ale v Česku si ho asi nekoupíte, já ho mám z Bulharska, kde jsme byli minulé léto. Dost s ním šetřím, protože kdy se zase dostanu do Bulharska, abych si tam koupila parfém?











5. Barva, která podle tebe vystihuje podzim?


Hnědá! Nevím, proč mě to napadlo, ale myslím si, že typická podzimní barva je hnědá.


    Kdybych mohla napsat kombinaci, byla by to červenožlutohnědá – to jsou tři typické podzimní barvy. Ale samotná žlutá podle mě značí spíš léto, proto musí být tyto barvy dohromady, aby tvořily podzimní barvy.









6. Oblíbená podzimní činnost?


Skákání do listů! No, to bylo, když jsem byla malá, teď už mě to moc nebere.


Pouštění draka! Není to zábava jen pro malé děti. Samotné držení provázku mě už taky nebaví, největší zábava je dostat draka nahoru, ze země do vzduchu. Určitě také pouštějte draky (pokud to neděláte), je to super zábava na delší dobu.


Zoo! Jak já miluji zoo na podzim. Zvířatům není horko, takže jsou více aktivní, více se pohybují, hrají si, běhají, skáčou... Také je v zoo méně lidí, protože už je zima. Vstupné je levnější než v létě o prázdninách. Samá pozitiva. Opravdu ráda chodím do zoo na podzim, zkuste to taky.







7. Knihy, které jsem přečetla za podzim?


    Letošní podzim teprve začal, loňský už si nepamatuji, a já mám tolik věcí do školy, že jsem ráda, že zvládám psát články na blog. Proto jsem přečetla pouze dvě knihy, jindy čtu 2-3 knihy za týden. Pokusím se učivo a blog nějak redukovat a víc číst, baví mě to.





Jen jeden den – Gayle Formanová


    Super kniha, Formanová je skvělá spisovatelka, která píše pro teenagery kolem patnácti let. Knížka se mi četla dobře, měla akorát tak velká písmena, děj byl skvěle popsaný a opravdu jsem nevynechala stránku a četla to celé, až do konce.







Dobré ráno, lásko – Robin Kaye


    I tato kniha byla super, i když téma bylo podobné, jako v jiných knihách, které už jsem četla, nic nového. Přesto se mi knížka moc líbila, je to takový oddechový román pro dospívající teenagery od patnácti let (některé scény by byly pro mladší nevhodné). Písmo akorát tak velké, opět jsem četla všechno. V knize bylo mnoho vtipných situací, takže jsem se u ní i pobavila.









8. Oblíbená podzimní písnička?


    Já písničky nerozlišuji na období. Proto sem dám songy, které jsem si v posledních týdnech oblíbila.



Elis – Poslední psaní


    Dojemná písnička inspirovaná skutečným dopisem studenta z koncentračního tábora adresovaný jeho matce.


    Píseň mám moc ráda, je smutná a dojemná a mám dojem, že se k podzimu hodí.






Green Day - Boulevard Of Broken Dreams


    Vím, že je to stará písnička, ale já ji mám moooc ráda. Pokud si umíte přeložit text, víte, že se v písničce zpívá o tom, jak je člověk osamělý. Opět smutné téma a... já nevím, ale smutek se mi k podzimu nějak hodí.











9. Oblíbený podzimní nápoj a jídlo?


Čaj! V létě je to voda, v září a říjnu voda se šťávou a ve studených podzimních dnech teplý černý čaj bez cukru s medem. To mám opravdu ráda, vždycky se nad ním zahřeju.


Kuřecí maso nakrájené na malé kousky, zelenožlutá omáčka a rýže! Netuším, jak se to jmenuje a jak se to dělá a z čeho je ta zelenožlutá omáčka, ale mamka to vaří výborně. A to je moje oblíbené jídlo po celý rok až na Vánoce (to mám hrachovku ze zeleného hrachu a lososa).









10. Oblíbený podzimní film?


    A je tu poslední otázka a to oblíbený film. Film opět nebudou souviset s podzimem, nezmám moc Halloweenských filmů, ale bude to obecně jeden z mých nejoblíbenějších filmů.




Fakjů pane učiteli


    Kdo viděl, ví, jaká to je super komedie. Kdo neviděl, udělal velkou chybu.


    Jednička mi připadá lepší než dvojka, ale oba díly jsou skvělé. Tento film nikdy nesklame.


    Film je o Zeki Müllerovi, kterého pustili z vězení. Jeho bývalá přítelkyně mu zakopala peníze, bohužel na území školy. Proto se stane učitelem na této škole a tajně kope tunel pod tělocvičnu, kde jsou ukryté peníze. Do něj se zamiluje učitelka Lisi Schnabelstedtová a Müller?


    Podívejte se! Doporučuji!











    To by bylo vše, doufám, že článek pobavil a máte nové tipy na cokoli. Loučím se a těším se u dalšího článku :D

Sagka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.