Slohovky :D

Dark lover - 6. část

6. část 

"Takže, třído, představuji vám vašeho nového spolužáka," oznámila učitelka o hodině. Před třídou stál Robin. A Hope měla divný a hodně nepříjemný pocit, jako by jeho hlavním zájmem byla populární Paris Williamsova. Paris byla z neznámých důvodů nejpopulárnější dívka na škole. Ale nešikanovala ostatní, neposmívala se jim ani je nepomlouvala. Na to totiž byla až moc blbá. 
Všichni jí žrali kvůli jejímu vzhledu. Byla vysoká, štíhlá a od přírody jí rostly nádherné, kudrnaté blond vlasy, dosahující až k jejímu úzkému pasu. Její pleť byla bledá jako křída a bez nedostatků. V kulatém obličeji jí energií zářily modré oči. Dala by se popsat jako taková ta typická 'blbá blondýna'. 
Hope doufala, že se mýlí. Nedokázala by si vysvětlit, čím by zrovna Robina mohla získat. 
Všechny dívky ve třídě Robinem byly okouzleny. A Hope je naprosto chápala. Nikdy by to nepřiznala, ale i jí dostávaly jeho zlaté oči. 
Dívka se na nového žáka ze své lavice v posledních řadách usmála. Ale nezdálo se, že by jí chlapec nějak extra věnoval pozornost. 
Jeho pohled se vážně upínal k Paris Williamsové. Hope, i přes svojí snahu potlačit to, pocítila kruté bodnutí závisti. 
"Jmenuje se Robin Carlo a je mu sedmnáct let. Pevně doufám, že se mu představíte a budete se k němu chovat hezky." Učitelka si přísně změřila své žáky. 
Nikdo ovšem nevypadal, že by mu vadila Robinova přítomnost. Naopak, holky ve třídě pohazovaly vlasy, koketně mrkaly a sladce se usmívaly. Zvlášť Paris. Ta v tom vynikala. A zdálo se i, že se jí jako jediné povedlo připoutat na sebe Robinovu pozornost. 
Hope si ztrápeně povzdechla. Dívce, jakou byla Paris, by se nikdy nemohla rovnat, toho si byla pevně vědoma. 
Na hřbitově jí Robin připadal jako milý kluk, odlišný od žáků její školy. 
Jenomže se v něm zřejmě spletla. 
Evidentně byl totiž stejný. 
Hope se snažila ze všech sil potlačit touhu plakat. Doufala, že si konečně najde někoho, s kým by si rozuměla, někoho, s kým by možná po čase mohla i chodit. Nikdy kluka neměla. 
Hloupá holko, okřikla se Hope v duchu. Jeho nezajímáš. On se nezajímá. Bože, jak jsem mohla být tak naivní?! 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.