Slohovky :D

Dark lover - 1. část

1. část 

Hope se krčila v lavici a ze všech sil se kabonila na učitelku jako bohyně pomsty. Nenáviděla ji. Jen ona byla totiž tak škodolibá, že jí na projekt z biologie dala do dvojice s Annabell Cooperovou, známou ve škole, kam chodila. Byla jedna z nejpopulárnějších holek na škole... a taky nejnesnesitelnějších. To ona jí začala říkat 'Královna mrtvých' - to ona tu ponižující přezdívku vymyslela. 
"Paní učitelko, to není fér, já ten projekt klidně udělám sama!" bránila se ze všech sil Hope. Vysloužila si za to pohrdavý pohled Annabell a kárající škleb učitelky Simonové. 
"Ale Annabell ne, Hope." 
Dívka zavrčela. Annabell s ní chtěla být jen proto, aby využila její práce, aby ona sama nemusela dělat nic. Měla s ní takové zkušenosti od projektu z dějepisu. 
"Ona nic nedělá, když je ve dvojici!" vyštěkla naštvaně. Annabell zalapala po dechu a uraženě si odfrkla. Ale nenamítla nic. 
"Hope, už se o tom nebudeme bavit." Stačila jediná věta k jejímu umlčení. Učitelka Simonová na škole měla pověst nejpřísnější učitelky, která by neváhala dát neposlušnému žákovi pohlavek, kdyby to bylo povolené. 
Annabell jí věnovala triumfální pohled. 

--- 

Hope měla za sebou těžký den. Annabell si jí ani nevšimla a když za ní přišla s tím, ať jí dá svůj kontakt, aby se mohly domluvit na tom společném projektu, jen jí okřikla, ať odprejskne. 
Pak Thomas. Thomas Orwell. Jeden z 'lepších' chlapců na škole. Ve skutečnosti to byl stejný náfuka jako Annabell. A zrovna on se zabouchl do Hope. Říkal, že kdyby nosila světlejší oblečení a víc se usmívala, byla by ta nejkrásnější dívka na světě a ani žádná modelka by jí nemohla konkurovat. 
Thomas byl štíhlý, trochu vysportovaný kluk s hebkými blond vlasy, hnědýma očima a běloskvoucím úsměvem, který by většinu dívek na škole donutil padnout na kolena. Jenže Hope ne. 
Už několikrát mu opakovala, ať jí nechá na pokoji, jenomže to by nebyl Thomas, kdyby to vzdal. Nikdy by ho nenapadlo, že by Hope mohla mít v lásce jiné typy kluků. 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.