Papas PanCakeria
Hra - Papas PanCakeria
Video se načítá
Stylish Hair Salon
Hra - Stylish Hair Salon
Video se načítá
Flappy Bird
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Mermaid Slacking
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Family dollhouse 2
Hra - Family dollhouse 2
Video se načítá
Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Wake Up Calls
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Crazy Homer Simpson
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Jeu Chiant
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
 

Sjůzin blog

jsem víla?! 7.díl- Tajemná dívka a velká hádka

Ahjoj po měsíci a dvou týdnech je tu další díl. Jestli chcete i další díl dejte + ,abych věděla ,že vás to baví ,nebo komentář co mám zlepšit nebo názor , nebo jestli chcete pokračování.


Holky právě vyšly z pokojů ,když  do Rosie narazila dívka s očima zelenýma jako les. ,,Omlouvám se ." ,řekla zmateně a běžela dál. ,,To byla divná holka." ,podotkla Grace. ,,Asi někam spěchala a tak do Rosie narazila i s knížkami v ruce a je tu nová tak se tu nevyzná! Nebo aspoň myslím ,protože jsem ji tu ještě neviděla." zastala se ji Bella a Zoe s ní souhlasila. DEN ubíhal rychle a večer měli poradu fairy klubu přesně v šest hodin. ,,Grace proč jsi svolala ,poradu?" vyzvídala netrpělivě Rosie. ,,Mám pro vás překvapení." tvrdila tak záhadným hlasem až se holky lekly a křičely: . ,, Nenapínej! Co se stalo? " ,,Půjdeme se učit jezdit na koních, umí to někdo z vás?", zeptala se. ,,Já se učila v osmi půl roku a nebavilo mě to!", prohlásila pohrdavě Zoe. ,,Já to neumím." přiznala se zarmouceně Bella. ,,To nevadí naučíš se to , já to taky neumím.", povzbudila ji Grace. ,,A ty Rosie?", zeptala se dívky bez výrazu. ,,Já se koní bojím, ale musím přemoct svůj strach." rozhodla se.

,,Zoe půjdeš taky?" ,zeptaly se dívky sborově. ,,Jo ,ale jen kvůli vám!" řekla Zoe.

Další den ve 4 hodiny šly do nové školní jízdárny a přivítala je dívka s blond vlasy v jezdeckém úboru a jejich šaty přeměnila na jezdecké úbory. Vše se jim líbilo a za nedlouho si Bella  vybrala svého koně - Astu. Asta byla bílá statná klisna.  Byly dva dny před plesem a Bella prohlásila: ,,Já na ten ples nemůžu jít, nemám šaty

pozdravujte Dava . Rozpkala se a běžela pryč. Rosie řekla: ,, Jdu za ní vy tu počkejte." Našla Bellu ve stájích u Asty. ,,Bello ,nebreč šaty koupíme." pronesla rozhodně k Belle.

 Asta

,,Tak dobře." odpověděla veseleji. Fairy klub vyrazil do města a holkám ani Belle se nelíbily žádné šaty a tak to Bella chtěla vzdát ,ale Rosie ji zarazila: ,,Naděje umírá poslední!"  Vtom k nim přišla a holka co před nějakou dobou vrazila do Rosie. ,,Ahoj, jsem Diana, víla léta. A omlouvám se ,můžu vás pozvat na zmrzlinu?",řekla překvapeným dívkám. ,,Ahoj Diano ,to je v  pohodě ,jmenuje se Rosie a tohle je Bella, Zoe a Grace. Nechci tě urazit ,ale na zmrzlinu nemáme čas, omlouvám se. Za dva dny začíná ples a musíme pro Bellu sehnat šaty co by se k ní hodily.",pověděla stručně. ,,Mohu vám pomoct? ", zeptala se se stydlivostí v hlase. ,,Jasně ,že jo a díky moc." ,řekla Bella než stačila Zoe něco namítnout ,protože s tou divnou holkou nechtěla mít nic společného. A tak jenom obrátila oči v sloup ,ale Diana si toho naštěstí nevšimla a Bella na ni koukala varovným pohledem a pak už si jí nevšímala. Ani Rosie se moc nezdála ,ale nic nenamítala ,protože se nechovala tak pohrdavě jako občas Zoe.

A co Grace? Ta si Diany nevšímala nevadilo jí ,že s nimi jde ,ale dělala ,že tu není.

Belle se žádné šaty nelíbily a tak navrhla ,že by šly na tu zmrzlinu. Grace nepřítomně přikývla ,Zoe nechtěla jít ani za nic tak se vymluvila ,že musí dodělat úkol o přemísťovacích kouzlech a Rosie se moc nechtělo ,ale bylo jí takové horko ,že jít musela. Diana se nabídla ,že jim to zaplatí a tak se i stalo. Diana si vzala vanilkovou zmrzlinu ,kterou milovala. Grace si dala míchanou ,Bella malinovou a Rosie jahodovou.

Sedly u stolku s pěti židlemi. A bylo vidět ,že Diana nervózní. Pět minut bylo ticho a Bella to už nevydržela a řekla: ,, Chutná vám zmrzlina?" Diana toho využila a řekla: ,, Je dobrá ,vanilkovou mám nejradši a co ty Rosie?"  ,,Já mám ráda jahodovou nebo pistáciovou.", odpověděla. ,,A ty Grace?" zase vyzvídala. Grace sebou trhla jakoby ji vyrušila ze světa nepřítomného přemýšlení. ,,Eh ,co stalo kde hoří?" ,řekla zděšeně. Rosie ,Diana a Bella se smíchy popadaly za břicho a Grace netušila co s děje. Až se Bella ovládla a přestala se smát a vysvětlila jí: ,,Diana se tě zeptala jakou máš ráda zmrzlinu a ty jsi se probrala z hlubokého přemyšlení a řekla jsi ,,Co se stalo kde hoří?" a to nás všechny tak rozesmálo." A Grace se musela smát a potom odpověděla : ,, Nejradši mám meruňkovou ,ale měli jen meruňkovo-vanilkovou." Potom si dívky povídaly se a smály se Dianiným vtipům. Ale Rosie jí stále moc nedůvěřovala ,ale nechala se unést jejími vtipy. Bylo 7 hodin a tak se vydali do školy. Rosie si uvědomila jak Dianě nedůvěřuje a tak už cestou zpátky skoro nepromluvila a Grace se Diana začínala celkem líbit i když měla vůči Dianě něco co jí připadalo ,že je jiná než ostatní ,ale nevěděla co  a nechtěla si to přiznat. Belle si Diana zavděčila natolik ,že ji pozvala na zítřejší hodinu jízdy.

A pak to vyprávěli Zoe ,ale ta odsekla: ,, Se z tý divný holky nepotentujte a zvlášť ty Bello." Bella řekla: ,, Co proti ní máš? A vsadím se ,že jsi žádný úkol neměla ,jen jsi se chtěla vymluvit!" a začala hádka: ,, Moc ji důvěřuješ ,že jo holky? Já bych jí taky moc nevěřila. potvrdila Rosie . Grace: Já nevím ,řekla bych ,že je hodná a milá ,ale je na ní něco jiného se mi zdá. Bella jim řekla: Jste hloupý a nechápu jak ji můžete soudit aniž by jste ji poznali jo hodná ,milá , dokáže rozesmát a snaží se s námi skamarádit, dokonce se ti přišla Rosie omluvit a koupila nám všem zmrzlinu ,měli by jste jí poděkovat ,jste sobecký  a nedůvěřivý! Zato ti jí moc důvěřuje a strávila jsi s Diagou teprve jedno odpoledne. Na rozdíl od tebe vím jak se jak se Diana jmenuje! A pozvala jsem ji na zítřejší hodinu jezdectví. Tak to já se neúčastním prohlásila Zoe.

     Rosie: Zoe má pravdu možná je hodná ,ale přijde mi jakoby se mezi nás snažila vetřít a moc ji důvěřuješ

,ale mi bychom jí mohli o trošku více  důvěřovat. Grace : Můj názor je neutrální nazdar uhádaný kámošky nekámošky. Zabouchla dveře a šla do stájí za Lilianou-jejím koněm.

Nyní byl  fairy klub rozhádaný a to nevěstilo nic dobrého a Diana opravdu není  tak obyčejná dívka.......



Chtěla bych vás upozornit aby jste mi nepsala ,že hloupý , tý, divný..... není spisovně tak to není chyba ,protože to je jejich rozhovor.

A malý speciál vlastnosti každé členky, Diany   . a koníčky


Bella- důvěřivá , hodná ,statečná ,přesvědčivá , hádavá    koníčky:  jezdectví( nově) ,čtení fantasy a detektivek, psaní deníku, kamarádky, notebook, jezdění na dracích

Rosie- moudrá, hodná, rozmýšlivá, tajnůstkářská, občas protivná ,když má špatnou náladu koníčky: plavání, procházky, čtení, psaní deníku, jezdectví(nově), procvičování schopností

Grace- hodná ,občas neduchapřítomná, zbrklá, tvrdohlavá, upřímná   koníčky: kreslení a malování( má velký talent), fotbal,  jezdectví( nově) ,čtení v přírodě( vevnitř jí to nebaví) , koloběžka a kolo a větrný skútr

Diana- milá,naivní, nemilosrdná (když jde o přátele),důvěřivá, bystrá, lehko se vzdá koníčky: notebook, atletika,tenis, florbal, čtení

Zoe: nedůvěřivá, hodná, nepřizpůsobivá, ochotná, soucitná, tvrdohlavá jako beran, upřímná koníčky: malování se, nakupování, procházky, čtení románů a detektivek, upravování se, kreslení, jezdectví( nedobrovolně),


Zoe- Nina , Grace- Lilliana( Lili) , Bella -Asta, Rosie- Natalí

To byli víly- koně a dejte + pokud chcete tuhle sérii oživit a vědět kdo je Diana a ahjoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.