Simple is good

Podzim ve znamení seriálů!

Ahoj všichiii, už nám přichází podzim a s ním i dlouhé večery, proležené v posteli u seriálů. Ale co dělat když náš oblíbený seriál skončÍ? Od toho jsem tu já, abych vám dala nějaké tipy!

Cely článek naleznete zde: Tady!!!!

Shadowhunters


Tohle je můj úplně nejoblíbenější seriál, hrozně mě mrzí, že ho už tvůrci ukončili, ale fanoušci stéle naléhají na další pokračování, takže doufám, že se to povede a bude další série. 

Tenhle seriál je o holčině jménem Clary, která si do svých osmnáctin žila úplně normální život, na oslavu svých narozenin šla do klubu, kde se to všechno zvrtlo a ona zjistila, že není tím kým si myslela, že je, zjistila že je lovkyní stínů. Později se dozvídá více o své minulosti a zjistí, že být lovkyně stínů je to nejlepší co jí v životě potkalo....

V seriálu najdete jak akční scény, tak i romantické scény, jinak námět  na seriál byl podle stejnojmenných knih.   


Euphorie


Seriál Euphoria už nejspíš zná každý, je to nový seriál od HBO, ale zatím nevím, co si o něm mám myslet, sice už jsem ho dokoukala, ale pořád nevím, jestli ho mám ráda nebo ne, asi bych ho nejspíš nazvala, že je to zajímavý seriál a jestli HBO bude plánovat druhou sérii, tak se budu určitě těšit.

Euphoria je o drogách, násilí, no prostě o potěšení dnešních mladých lidí (dá se říct i dětí). Nevím co víc k tomu říct, protože mně přijde, že o nic víc tam ani nejde...

Odkaz: Euphoria




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.