Simple is good

Místa, která bych chtěla někdy navštívit

Strašně ráda cestuju, ale kdo v dnešní době ne? Miluju poznávání nových míst a stejně jako každý chci navštěvovat nová a nová místa a něco zažít.

Mohla bych vám tady vyjmenovat všechny destinace, do kterých bych se chtěla podívat, ale to by bylo čtení minimálně na hodinu. Proto vás sem vypíchnu moje nejvíc snový destinace!
Celý článek zde:Tady!!!!!!



Začnu destinací, kterou bych chtěla navštívit ze všeho úplně nejvíc a tou je Japonsko.

Japonsko je země, která mě fascinuje už strašně dlouho. Hrozně se mi líbí jejich kultura a jazyk, jedním s mých menších snů je naučit se japonsky, což předpokládám, že se mi nesplní, protože je to poměrně těžký jazyk, bohužel. Zkrátka, Japonsko mně přijde jako úplně jiný svět a to se mi na tom tolik líbí.

Řecko, je podle mě jedna z nejkrásnějších zemí, především na dovolenou.

V Řecku naleznete pozůstatky antických staveb a důležitější věc, kvůli které tam lidé jezdí a to je moře a krásné písčité pláže. No neříkejte, že by jste tam nechtěli.

Hodně teď řešenou zemí je Velká Británie, kde bych se chtěla kouknout do Londýna.

Důvod proč se mi Londýn, nebo celkově Anglie líbí je ten, že já miluji detektivky Sherlock Holmes. A  kvůli tomu bych hrozně chtěla poznat Londýn, chtěla bych prozkoumat každou uličku a zákoutí. Proztě Anglie je taková srdcovka.

Pokračování: Zde!!!

Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Krásné destinace. smajl
Souhlasím s tím Japonskem - měla jsem to štěstí tam v létě letět (v červnu jsem měla 18. narozeniny a hlavní dárek byl výlet do zahraničí, zemi jsme si mohli zvolit jakoukoliv s tím, že já měla při výběru "hlavní slovo". A samozřejmě Japonsko bylo jedním z mých vysněných míst.)
a bylo to tam vážně úžasné. Strašně se mi líbí jejich kultura, jejich jazyk, jejich všechno. smajl
A pokud se opravdu chceš učit japonštinu, udělej to. Nevím, kolik ti je nebo v jakém jsi ročníku nebo kolik už máš kroužků, ale já jsem teď ve čtvrťáku na střední, čeká mě maturita, učím se na přijímací zkoušky na vysokou a mám X dalších věcí a stejně jsem se přihlásila na kurzy japonštiny. smajl Chodím tam sice zatím jen cca dva měsíce, ale už umím celou hiraganu a pár znaků katakany. A gramatika taky není zase až tak těžká na pochopení, pokud máš správného učitele, který to dokáže srozumitelně vysvětlit. smajl
Můj obrovský sen je, až budu na vysoké škole, jet na zahraniční pobyt do Japonska (například Karlova univerzita pořádá pobyty v Japonsku). smajl
Jinak jsem se zase rozepsala, tak doufám, že ti moje slohovky nevadí. smajl Strašně ráda čtu tvoje články. smajl

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.