One Direction Makeover
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
 

Říše divů

Život rebelky: Záchrana Paris aneb Cat hrdinkou!

Paris šla po škole domů. Oklikou. Kolem kolejí. Chodila tudy ráda. V uších sluchátka s moderní hudbou, kolem boků se jí vlnily módně pověšené kšandy,pískala si a skákala po kolejišti.   Zastavila se na trati.

        Dýchala čerstvý vzduch. Zničehonic, jí někdo srazil k zemi a spadla do trávy.,,Ó můj bože! Chceš aby tě to zabilo?! Seš zakomplexovanej sebevrah?! Vdyť si mohla být mrtvá!" Zaječela neznámá osoba. Paris si až teď uvědomila co se stalo: Málem ji srazil vlak. ,,Promiň. Já měla sluchátka,nemohla jsem ten vlak slyšet!" Osoba promluvila:,,Velmi inteligentní! Kdybych tady nebyla! No,..Řídt:Merci, by bodlo zlato!" Paris se podívala osobě do tváře. ,,Catherine? Ty jsi sestra Jaquese ,že? No jo! Jsi Francouska! No..Merci." Catherine se usmála.,,A ty jsi Paris,že?! Vicky říkala,že tudy ráda chodíš. Řekla jsem si,že když jsem chodíš,musí to tu být hezké. A je..." Nadechla se.,,A pak tě vidím před vlakem! Tak si řeknu:,,Sakra, Catherine! Musíš jí zachránit!!!" Paris se začala smát. Uslyšela zvonění. Vytáhla z kapsy mobil.,,Ano,mami? Jo,mám čas. Néé,nic zvláštního se neděje. Před chvíli mě málem srazil vlak. Ale to není důležitý. Proč voláš? Nic mi není! Cože?! Sam je vyloučená?! Jenom kvůli tomu,že spustila požární alarm? Já,ho spustila tolikrát a- zaracha?! Já mám mít zaracha?! Proč? Já jsem ji to neučila! Fakt. To Carrie a Cassie-" máma zavěsila. Catherine se chechtala.


                                                __________________________________

,,Samantho! Jak jsi to mohla udělat? Ty! Taková pilná studentka..." Doma čekalo Samanthu i Paris peklo. Matka vyčítala a křičela,otec zase křičel,ať si ty ženský věci řeší jinde,že on se kouká na fotbal. Na to,po něm matka hodila talíř a začal hádka o to,kdo ho koupil. Tomu se Paris jen tiše smála. Máma a táta jsou občas takové děti! ,,Mami! Já,jen chtěla pomoct Cassie a Carrie! Aby nepsaly test." To Sam říkat neměla. Matka křičela,že holky Doyllovi,na ní mají špatný vliv. Že už to pochytily od Marly a blá bla blá....Paris zazvonil telefon.,,Ano? Lloyde! Promiň ,teď ne! Sam vyloučili za ten alarm! Jo ,taky jsem to říkala. Je toho teď moc. Zavolám pak!" Paris strávila večer psaním do deníčku,koukáním na seriály a pojídáním pop orná. Samantha brečela,že takhle se nedostane na Harward. Vicky,jakmile to zjistila,znejistěla. Měla na tom trochu podíl...

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.