Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
 

Říše divů

Taylor Swift

Taylor Swift je má nej zpěvačka.Mé nejoblíbenější písně od ní jsou Out of the Woods,Shake it off a Bad blood.

Narodila se 13.12. 1989 v Pensylvánii.Ve čtrnácti se přestěhovala do Nashville v Tennessee.Svou kariéru začala jako country popová zpěvačka.Její druhé album se jmenovalo Fearless.Toto album se stalo nejprodávanějším albem roku 2009.

 

Její třetí album je Speak Now a prodalo se víc jak 1 000 000 kusů za týden.Její čtvrté album Red bylo vydáno 22.9. 2012. Její nejnovější album 1989 bylo vydáno v roce 2014 a nejúspěšnější písní bylo Shake it of.

 

Říká se jí Miláček ameriky.Často zpívá o lásce.Je také textařka a skladatelka.Doma má dvě kočky.Jmenují se Meredith Grey a Olivia Benson.Její bratr Austin studoval na University of Notre Dame.Její matka Andrea jí pojmenovala Taylor,protože si myslela že,když ude na vizitce napsáno Taylor,nikdo nebude dopředu vědět jestli se jedná o muže či ženu.

 

Taylor v devíti letech začala jezdit na koni.Později soutěžila v jezdeckých show.Její rodina vlastnila několik poníků.Její matce byla v roce 2014 diagnostikována rakovina.Taylor pomáhá při přírodním katastrofám,podporuje dětskou gramotnost,práva a pomáhá nemocným dětem.

 

Její druhé jméno je Alison.Za celou dobu kariéry prodala 22 000 000 alb.Hraje na kytaru,ukulele a piano.Její rodiče se jmenují Andrea a Scott Swift.Její přezdívky jsou Tay,Tay Tay a T Swizzle.

 

 

 

 

Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

Taylor se mi taky moc líbí, má moc hezké písničky. Na hudebce jsme měli udělat referát o nějakém zpěvákovi nebo zpěvačce, chtěla jsem jí udělat. Nevím proč, ale udělala jsem Karla Gottasmajl

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.