Říše divů

Můj Mazlíček : Chelly Monteka

Takže ahoj sušenky! Taky jste tak unavení,když přijdete ze školy? Já teda jo. Ale na infošce jsem si nastavila tapetu Nutella Pusheen <3

No,mám tu info o mé fence. Pro zajímavost. Její celé jméno je Chelly Monteka,protože je z chovné stanice. Mám dojem,že už nefunguje. Má 4 sourozence. Chelsie,Chassie,Cheelu a Charlieho. Byla tam poslední. Je německý vlkošedý trpasličí špic. 

Narodila se 9.8. 2011. Dostala jsem si k narozeninám,protože od mala MILUJU psy. Je dá se říct poslušná,ale vybíravá,lakomá,špatně si zvyká a potvůrka. Jo,je to pěkná sviňucha,ale stejně ji miluju <3 No co? I když se ji každy z baráku boji,nikoho ještě nekousla! Ona jenom vrčí,občas vyjede...no,dobra. Možná jednou kousla mojí bývalou spolužácku. To mi ale vůbec nevadí,protože je ta spolužačka pěkná mrcha. 


Chcete vidět ,jak vypadá? No,odkaz=> https://nahraj.to/1y9Q   (Fotka focená dnes)

Většina špiců je pomeranian,kteří vypadají takhle.

    Vlkošedá barva,tak obvyklá není.


Když byla Chelly,(což se mimochodem čte Čeli) mala,tak měla krásně namalovaný obličej,jako sova. U když jsme si jí koupili(mrcha předraženou,stála 12 000) byla nemocná. Měla...no...ve výkalech? * je na sebe pyšná,jak to dokázala odborně a slušně říct* krev. No,vzali jsme ji k místnímu zvěrolékaři. A?! Píchl do ní pár injekcí. A ?! Nepomohlo to. Vzali jsme jó do kliniky Live v Litoměřicích,kde jí uzdravili,doteď tam jezdíme. Má i špatnou nohu,vypadávalo jí koleno. 

* Bydlíš poblíž Litoměřic a chceš mít zdravého psa,kočku,morče...? Tak tady je klinika Live!

http://www.veterina-live.cz



 Chelly ráda chytá moufy. Teda mouchy. Když byla malá,babička měla pudlici Ajru. A...ta je teď rok po smrti. No,Chellynka Ajrinku milovala a špatně to nesla. První dny u nás trávila vyhrádně s námi,babičkou a Ajrou. Její maminka byla chovná fena,takže se o ní nestarala. My jsme si jí vzali,když jí byly 2 měsíce. Žila ještě se dvěma naháči u paní chovatelské doma. Teď má babička psa Čerta z útulku. Chelly už ho snáší lépe,než před necelým rokem. Mnohem lépe,brání si ho. 


Já doufám,že se vám článek líbil,pokud ano ,dejte plus a pokud chcete vědět něco o ostatních mazlíčcích-Nikki,Amy,Yuki a Lucky.....-napište komentář!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.