Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Ball Hunt
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Style Kaya's Phone
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
1 on 1 Soccer
Hra - 1 on 1 Soccer
Video se načítá
Disney's Got Talent
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
ClickPLAY 3
Hra - ClickPLAY 3
Video se načítá
Ninja Slash
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
 

Říše divů

Heiress (1)

Tamos Eanke Lennonake,

rito krafoti moji žon le,kraterraw moji soy. Uatautauta powqk tamos dig´or dig. Palaceana digra. Katrana Kenta byla tuzemiakkki. Watanta.

Stoy werterazl

Digor II,Barky Lennonake.


,,Co to?" Podivila se Eanke nad tímto podivným dopisem.,,Mami? Pošta,ale nemohu to přečíst!" Matka se na dceru pobaveně podívala.,,A myslíš,že já to přečtu?" ,,Klidně ti to přečtu já. Ehm,ehm." Odkašle si Eanke. ,,Tamos...Eanke Lennonake..je to adresované mě...rito..kra-gra...krafoti...moji...ž-žon?" ,,Počkej!" Zarazí ji matka. ,,To je stará lynnština. Už se moc nepoužívá. To snad zvládnu přečíst." Vezme si dopis do ruky. ,,Vážená Eanke Lennonake,

píšu vám z důvodu rodinných,také velice formálních. Máte stejný nárok na palác,jako má dcera,Kenta. Ta si přeje,aby jste s rodinou dorazili do Jižního Wulficaanu,aby jste se ucházeli o prvoplatné digorství.

Pozdravuje

Digor II,Barky Lennonake." Matka unaveně odloží dopis.,,Ano,Barky vždy velmi obdivoval starou lynnštinu,zvláště proto,že jeho matka byla Lynnka." ,,Babička Saria?" ,,Ne." Matka se zahledí do dálky.,,Biologická matka,Esteri. Opustila jej,aby mohla porodit tvého otce v Lynsku. Pak ho jen poslala do Bývalé Velké Británie a už ji nikdy neviděli. Tuno to vyprávěl nesnesitelně často. Pak si vzal Sariu. Lynnské kořeny zůstaly jen v Barkym.tvůj otec Lynsko rád neměl. Přesto,že Lynsko zaniklo,tak se lynnština používá,tak často jako....angličtina." ,,Ale mami,vždyť naše řeč je mnohem lehčí." ,,To máš pravdu Eanke,ale náš jazyk není jazyk. Jsme směsicí spousta jazyků. Kde se nacházela Bývalá Velká Britanie?" ,,Po vyhubení moderního lidstva....v Británii,Finsku,Americe a Francii." ,,Správně. A Lynsko?" ,,Bývalá Čína a Indie! Nejsme ve škole,já to vím." ,,Fajn," ušklíbla se matka. ,,Měly bychom informovat Aikku. Ne?" Matka chytla Eanke za ruku a vedla ji za otcem.


,,Vyloučeno!" Zařval Aikka.,,Aikko,prosím tě.." ,,Tanemakke,chceš říct,že chceš mít z Eanke Kentu? Dědičku paláce? Digorku III?!" Tanemakke se zadívala do země.,, Ne,Aikko." ,,Výborně! Co to Barkyho napadlo? Od Williny smrti vedl Kentu k-" ,,Teta Will je mrtvá?!" Vypískla zděšeně Eanke. ,,Ano," podiveně kývnul Aikka.,,Už 2 roky. Vedl Kentu k dědičnosti,tohle není z její hlavy. Ani z jeho. Nebo mu prostě hráblo,já nevím." Aikka rozhodil rukama. ,,Aikko,já nechci být divná,ale Eanke něčeho dosáhnout musí. Nechce si vzít Drakea,takže-" ,,Vím o co ti jde,Tanemakke." Přerušil ji manžel. ,,Nemusíš mě milovat,stačí že jsi v podstatě šťastná,a miluju tě já." ,,Ale já tě taky miluju." Otřela si slzy Tanemakke. ,,Ne,nemiluješ. Vzala sis mě kvůli majetku,já to chápu. Barky by byl lepší,ale měl Will." ,,Vždyť já jsem Barkyho poznala až po svatbě!" Rozbrečela se Tanemakke. Eanke všemu jen nevinně přihlížela. Tohle se jí nelíbilo. Otec matku psychicky nevydíral od té doby,co se ukázalo,že jeden čas milovala jejich souseda,pana Reena.,,Nechte toho!" Zakřičela Eanke,ale nikdo ji neslyšel. ,,Tanemakke...já tě miluju,a hodně. Ale jestli se chceš rozvést.." ,,Nechci Aikko...Taky tě miluju." ,,A chceš aby se Eanke měla dobře?" Tanemakke se nadechla. ,,Ano,jistě." Otec se zvedl a šel ke dceřím. ,,V tom případě mě budeš poslouchat."


Co si zatím myslíte o postavách? Líbí se vám nápad Kenty a Barkyho? Vzali by jste ho? Není za tím něco jiného? Chápete Aikkovo jednání?




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.