Říše divů

Minulost mé zvířecí rodinky

V dnešním článku Vám řeknu minulost mé zvířecí rodinky. Jak přišli,kde vyrostli.. a tak.Tento článek píšu jen tak,pro ty co se zajímají o zvířata i když nejsou jejich.

 

Chelly-pes

Druh-Německý pomořanský trpasličí špic

Barva-vlkošedá

Věk-4  roky

Původ-Chellynku jsme si koupili někde u Jindřichova hradce.Byla z chovné stanice Montéka. Je z 5ti sourozenců.Vyrostla s dvěmi naháči .Koupili jsme ji když jí byly 2 měsíce. Když jsme ji vzali domů ani nebrečela.Dostala jsem ji k narozeninám.

 

Amy-morče

Druh-hladkosrsté

Barva-černo-bílá

Věk-1 a půl

Původ-Amy je z místního  zverimexu.Žila se svou těhotnou sestrou a jejím partnerem.Snažili jsme se aby otěhotněla s kamarádčiným Pepou ale nepovedlo se.Je to mé první morče.

 

 

Niky-morče

Druh-hladkosrsté 

Barva-hnědo-černá

Věk-1 rok

Původ-Je ze stejného zverimexu jako Amy. Žijí spolu v kleci. Niky je plachá a to je dobře.Amy je dominantní a tak se doplnují. Žila se spoustu morčaty a o jejím původu skoro nic nevíme.

 

Lucky-ryba

Druh-závojnatka čínská

Barva-zlatá 

Věk-pár týdnů

Původ-Lucky je ze stejného zverimexu jako morčata. Žila se spoustou rybek.Původně jsem chtěla ještě černou závojnatku která by byla kluk a jmenoval by se Windows.Žije v akvárku u mě na skříni.Je trochu hyperaktivní  a retardovaná. V akvárku má umělou květinu stejné barvy. Umělá je proto,že závonatky živé kytky okusují.

 

Čert-pes

Druh-kříženec

Věk-neznámý-8 měsíců až 2 roky 

Původ-Čert bydlí u babičky a je z útulku.Po smrti Ajry-babiččiny fenky-chtěla babička psa z útulku.Nejspíše byl týraný a pak toulavý. Je hyperaktivní a má rád děti.Musíme ho vzít na kastraci. 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.