Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Hamster Care
Hra - Hamster Care
Video se načítá
Bubbly Bubble
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Monkey Go Happy 2
Hra - Monkey Go Happy 2
Video se načítá
Winx Club Mermaid Layla
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
My Dolphin Show 3
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Haunt the House
Hra - Haunt the House
Video se načítá
 

Říše divů

10 věcí, které mě charakterizují

Takže ahoj sušenky! Jsem tu já- osoba, která píše tento blog. Osoba, která má své charakterky. Osoba, kterou charakterizuje spoustu věcí.


Jo, a ještě Vám velmi děkuji za dosažení 2000 plus! Děkuju!



1. Pusheen


Kdo z mých sledujících nezná tuhle super číču, jako by nebyl. Pusheen je prostě boží! Knihy, plyšáci, obrázky, hrníčky, polštáře, čepice, batohy, penály, tužky....Zkrátka Pusheen je známá po celém světě, a je super populární! Já sama mám její dva plyšáky, knihu a...brejle! Tahle košiška mě super charakterizuje, protože je podobně švihlá a líná, jako já :D



PUSHEEN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!





2. Youtubeři


Co si budeme nalhávat, jsem strašný youtuberovský maniak. Abychom tu nebyli do rána, vyjmenuju Vám své nejoblíbenější youtubery: DefiFreakyBoo, Kovy (+ Gameballcz), Lady Zika, LPS Nala, Svět podle Katky, Svět podle Marillee.

Jestli se ptáte, jak mě mohou youtubeři charakterizovat, je to celkem prosté. Pokud bych měla v oblibě líčení, vyrábění, nebo třeba péči o vlasy, sledovala bych DIY, make-up tutoriály nebo podobné věci. Každý youtuber mě vystihuje.

Defi- Let´s playerka- Ráda hraju počítačové hry, mám moc ráda sérii The sims

Kovy- Let´s player a vloger- To samé ,co u Defi + zájem o cestování, inteligentní zábava a všeobecný rozhled

LPS Nala- LPStuberka (no co?!) - Prostě.....pečopáčci forever :D

Lady Zika- .....ehm....vlogerka?- jednorožci, baklažány, sranda, retardace....

Svět podle Marillee- Booktuberka- Knihy, čtení

Svět podle Katky- Vlogerka- Čtení, cestování, domácí zvířata....




3. Má oblíbená hudba


Není žádným tajemstvím, že jsem spíše na popové písničky a padám do stereotypu mladých holek. Na tom, vzhledem k mému věku, snad není nic špatného. Taková Taylor Swift mě dokáže uklidnit, nebo nabít pozitivní energií. Nebo písničky jako Pink Fluffy Unicorn, Chiwawa, Birthday nebo Let´s go to the mall, jsou super retardované. I když....Birthday je normální. Ale Lyric verze je hustá!!!!! :D




4. Moje charakterky


Kdo by mě mohl vystihovat lépe, než mé vlastní charakterky? :D Mimochodem....tento obrázek má ukazovat Charlotte Book. Co víc říct? Stejně jako Charlotte jsem romatická a šprtka, jako Florence sarkastická a drastická, jako Betty retardovaná a ukecaná, jako Tessa snílek a zamyšlená a jako Ady ,,dsná" a soutěživá.


5. Jednorožci


Řeknu vám, jsem velký fanda a prodavač jednorožců. Sama mám jednoho- Jahůdku. Své kamarádce jsem sehnala Borůvku, jiné Malinu,jiné Kokosa, jiné Ananase, jiné Melouna....no,prostě jich je hodně. A jednorožci jsou...awesome! A jestli na ně nevěříte.....koukejte to změnit!!!!!!!!



6. Knihy a seriály


No, mé knihy mě vystihují celkem dost. Buď jsou vtipné, nebo drastické, nebo fantastické (nemyslím, že jsem fantastická, ale řekněte mi- není fantasy, když máte v sobě 5 dalších holek a jednorožce? Ok, asi je to spíš schizofrenie, ale tak co), nebo třeba romantické a absurdní. Jo. Taková já jsem. Těžko říct, jestli je to dobře nebo ne. To rozhodněte vy.



7. Moji přátelé


Přestože moc přátel v realitě nemám, hodně si s nimi rozumím (ne asi, proč bych se s nima jinak bavila?!) a jsme si myslím podobní. Třeba:

Jsem drastická.

Mám nejlepší kamarádku.

Píšeme ve škole slohovku- vypravování.

Kamarádka vymyslela příběh o cyklistovi, kterého srazí auto, přivezou ho do nemocnice a uříznou mu nohu.

Kamarádka Katttttttttttty je drastická.

Nemá přezdívku Kattttttttttttty, ale jednorožec.

Její jednorožec je Borůvka.


8. Locika



Upřímně, ani nevím, proč se jmenuju Locika. Protože je to má oblíbená princezna? Protože ji dabuje skvělá Ivanka Korolová? Protože se jmenuju Lucka, což je podobné jako Locika? Řekněte - jsem Locice podobná? Ne vzhledově, to určitě ne, ona je blond a má zelený oči, já mám oči i vlasy hnědý. Ale vlastnostmi. Locika je odvážná, snílek, kreativní, veselá....Jsem taková i já?

Řekněte svůj názor sušenkas!!!!



9. Blogování


Blogování se stalo součástí mého života. Nebýt blogu na HPD, asi bych aktivně blogovat nikdy nezačala. Blogování mě baví už rok a pár měsíců. Poznala jsem díky blogu spoustu skvělých holek a blogerek které tady ani nebudu vypisovat, předpokládám, že každá ví, že mluvím zrovna o ní. Můj blog se z podivínského a nekvalitního Zvířatka a tak dál, stal Říší divů, šestým nejúspěšnějším blogem na HPD. Nejsou tu zvířata a příběhy (sice jsou, ale ne tolik) , ale knižní recenze, asky, charakterky, názorovky, tagy, komediální rozhovory....však vy víte.




10. VY!!!!!! :3
  



Díky vám, jsem se změnila. Získala jsem spoustu kamarádek, zkušeností, sebevědomí, vědomostí a zábavy. Vy mě charakterizujete- vy jste mé sušenky. A mě charakterizují sušenky! Miluju VÁS!!!!!!!!!!!!



Florence: Sakra. Už se zas snaží být dojemná. Pro dnešek by to stačilo.

Locika: Miluju vás! Miluju!

Betty: Ehm....komu posílá ty pusinky?

Florence: Těžko říct. Jak už bylo řečeno- je schizofrenik. Co my víme? Třeba žádné fanoušky nemá. Třeba jsou výplodem její mysli.

Locika: Unicorni forever! Pusheen forever!

Charlotte: Dobře, dobře, dobře! Tak se mějte, my se musíme učit...a- Lociko, nech ty sladkosti!- a čau!


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Pekný článok, neviem prečo mi došli pluská,(práve z toho psovedáme Siu23), ale ja som nidky nad tým, že si dám prezývku Locika nepremýšľala. Viacej (a rozhodne BEST) je LUCYY

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.