Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Hra - Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
ABC Jumpers
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Abuba The Alien
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Disco Bowling
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Shakira
Hra - Shakira
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
Spiderman 2 Web of Words
Hra - Spiderman 2 Web of Words
Video se načítá
Harry Potter Magic Words
Hra - Harry Potter Magic Words
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
 

retardovaný unicorn

příběhy The sims 3-Charlota

Tohle je Charlota:

A tohle její příběh:

Charlota vyrůztala jako každá normální holčička.Měla zlé rodiče a Starší sestru Karin:

Karin měla hodně přátel,ale byly to kamarádi jenom kvůli tomu,že její rodina byla bohatá a pořádala různé akce na které měli její kámoši vstup zadarmo. karin byla namyšlená a rozmazlená zatož co Charlota byla poctivá a dobročiná, milá dívka. Bohužel,ale rodiče upředňostovali Karin a Charlotě pořád něco vyčítali.Charlota si potom zvykla, že co řeknou rodiče nebo Karin je naprostá pravda a musí to spravit. Karin začala chodit s jedním klukem a vydrželi spolu 2 roky.Ten kluk se jmenoval Charlie a takto vypadal:

Charlota byla smutná a ptala se Karin co dělá špatně že nemá pořád žádného přítele taky ona. Karin ji navedla, že je tlustá a má hubnout. "ale mě rodiče nedají peníze na běhací pás..." vzlykla Charlota. Karin přemluvila rodiče  aby ten pás koupili. Další týden začala Charlota cvičit a začala držet dietu.

 

Charlota si myslela že ještě není dost hubená nato aby si jí nějaký kluk všiml,ale potkala Wiliama.To je on:

Měl Charlotu moc rád a říkal že je ta nejkrásnější žena kterou kdy viděl. Charlota mu, ale řekla,že bude za několik týdnů ještě krásnější. Charlota dále cvičila a držela ještě větší dietu než předtím.Kila šla postupně dolů až měla podváhu.

Potom si ale začala Karin a rodiče stěžovat, že Charlota dělá strašně velký rámus a zakázali jí běhat na páse. Charlota,ale nechtěla vše vzdát a začala plavat a běhat.

Will měl ponětí, že s Charlotou není něco v pořádku a radil jí, že ať si zajde k doktorovi jestli nemá anorexii. Charlota nejdřív odmítala,ale potom jelikož byl přítel od Karin  doktor zeptala se ho a nechala se vyšetřit. A opravdu měla anorexii. Charlota Willa ráda a tak ho poslechla a začala normálně žít jako předtím. Po třech měsících se Charlot s Williamem ostěhovali  do svého nového domu. Byl v tomhle městě a takto vypadal:

 

žili spokojeně tři roky,ale potom se s Charlot začalo něco dít. Byla pořád smutná a moc nemluvila.Celá se vzhledově změnila. Začala přibírat. Will jednou myslel co se s Charlot děje a ona mu řekla, že nějak přibírá a to nic moc nesní. Bolelo jí prý několikrát břicho a párkrát i zvracela. V tom to Wiliama napadlo:"Jsi těhotná?!" Charlota ale odmítala těhotenský test a o víkendu navštívila Karin. Karin pozvala Charlotu na kafe a hned se zeptala co nového. Charlota jí řekla že jí je často blbě a začala zničeho nic přibírat. Karin  jí,ale záviděla, že  podle těch znaků je těhotná a řekla, že to je tím ,že dlouho necvičila a at zase začne.Ale po devítí měsících to přišlo.Charlota musela do nemocnice porodit dítě. Will jí několikrát říkal,že musí jet do nemocnice,ale Charlot říkala,že to není pravda,že je to jenom protože se přejedla. Stejně jí Will přemluvil a nechala se odvést. narodil se jí chlapeček.Ale ten vážil strašně málo a proto si ho v nemocnici nechali několik dní. Další den říkali doktoři,že musí jít jejich klučina(pojmenovám Adam) na operaci jinak nepřežije.Charlota byla smutná a litovala toho,že neposlechla Willa a držela dietu. Celou noc probrečel. Další den ale byla celá šťastná. Adam byl po operaci a lékaři řekli,že je mimo ohrožení života. Charlotě se ulevilo. Za tři dny byl Adam už propuštěn z nemocnice a pro Charlotu,Williama i Adama nastal úplně nový život.Charlota přerušila kontakt s rodinoui s Karin.Karin opustil Charlie a ona si začala uvědomovat co udělala za chyby. Charlota spokojeně žije a Karin už nebude spát tak spokojeně jako dřív.


KoNeC

Komentáře

silvinka12VIP

omlouvám se,ale internetová stránka přes kterou dělám ty fotky se asi zbláznila amísto mých fotek jsou tam totalně jiné.
Fak´t Sorry mryímě to smajl

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

silvinka12VIP

superleontynka: Ok. Můžeme udělat třeba jeden příběh ode mne z The sims3 a ty další příběh z toho freeplay.Jako spolupráci.Avždy na stéjné téma.Třeba bude rozvod a každá vymyslíme příběh a potom to napíšeme ten svůj do Soukromých zpráv a každá na svém blogu můžem udělat článek.

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

superleontynkaVIP(♡ Twilight Games ♡)

silvinka12: Já chci udělat sice úplně jiný příběh, protože nechci úplně kopírovat ten tvůj, ale líbí se mi jak si udělala ty ilustrace. Jinak bych chtěla abys udělala příběh z pohledu jedné holčičky která má rodiče a jednoho staršího bráchu, ale rodiče se jí rozvedou a ona to těžce snáší. Příběh ti pošlu do zpráv a ty k tomu můžeš dodělat obrázky. Nějaké můžu dodat sama na Ipadu mám Sims freeplay.

superleontynkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

silvinka12VIP

smajlo omlovám se ještě není celý.Místo do konceptů jsem klikla omylem na publikovat.Jěště mi chybí pár foteksmajl takže asi dnes čizítra to dokončím.

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.