retardovaný unicorn

Nejlepší hry pro mobil a tablet

dla jsem se napsat ty nejlepší hry, od kterých se nedokážete odtrhnout. Bude jich celkem pět.Doufám, že se vám tento článek bude líbit.Všechny jsou samozřejmně k stáhnutí zdarma!


subway surf

 Subway Surfers je jedna z nejrozšířenějších her na mobilech. Jedná se o hru, ve které hráč utíká mezi vlaky před policistou, jenž hráče chytil, jak sprejuje po jednom z vlaků. Hra byla navržena dánskou společností Kiloo.Lze přihlásit se na facebook a s ostatními hráči a kamarády soupeřit.

     


Sportuška

Něco podobného jako Surway surf. Tato hra se liší jenom, že letíte rozdávat štěstí a prolétaváte různími českými městy. Kolik metrů uletíš?


 


Piano Tiles 2

Vašim úkolem je vybrat si různé skladby nejslavnějších hudebních skladatelů. Hraje te  tak, že  černé obdelníčky se musíš prstem dotknout. Každý čtvereček vydává jednu notu a z několika not je jedna skladba. Hra je na levly.

[Unsupported element format]     



The sims freeplay

Rozhodněte si jak váš vysněný simík bude vypadat, jakou bude mít práci a domov či partnera. Zkuste si jaké je žít ve skutečném životě.

  [Unsupported element format]


Geometry dash

Čtvereček a překášky. Vyberte si různé obtížné dráhy a zkuste se překonat!

 

Jedna aplikace navíc:

Detektor lži

Nastavte si zda to bude pravda nebo lež. Potom se zeptejte kamaráda na otázku na kterou řekne buď ano nebo ne.Přiloží prst a podle vašeho nastavení rozhodne detektor zda je to pravda.

   




Komentáře

silvinka12VIP

Aneta 01: Taky neříkám, že je to úžasná hra.Mohli tam dát lepší překážky.Surway surf je stejně nejlepší.smajl

silvinka12To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.