retardovaný unicorn

Láska?

Jasný já jsem úplně jiná než ostatní tak si mě nikdo nebude zastávat a bavit! Smutný? Já vím. Na začátku školního roku 15/16 to začalo.

Jeden kluk se mi začal líbit,ale mu se líbila jiná holka.řekla bych,že se mu líbila kvůli vzhledu,protože přišel z vesnické školy a druhý týden ji hodil zmačkanej papír do koule s psaním. Ale ta holka to nebrala vážně.Místo aby si to nechala pro sebe a byla šťastná,že někdo o ní má zájem ona to roznesla po celé třídě. Brala to jako zábavu a ne jako  cit a lásku. Potom ho odkopla a  on byl celý smutný.od té doby už se o holky nezajímá. Ten kluk se  mi líbil,ale nic že bych ho přímo milovala. čekám na jiného.Ale jak dlouho se načekám? za jak dlouho ho najdu?Ale jediné co mě drtí,je proč mají kluka všechny ty fifleny v naší třídě a proč ty obyčejné holky se toho nedočkají. Kámošky se svýma klukama vychlubují a posmívají a to si myslím,že není spravedlivé. A pokud vás to nějak nebavilo tak se koukněte třeba na tyto obrázky které se mi hodně líbí. bohužel ale ne všechny se zobrazují a proto jsou jenom tyto škoda.



Komentáře

jednička68VIP(YouTube,Minecraft,blogy :...)

Já miluju taky jednoho kluka, ale celá naše třída kromě mě nemá smysl pro lásku, všichni si pomyslí nad slovem láska jenom s*x a děcko.Je to hrozný.a ten kluk vypadá že se mu líbí jen ta fiflena, která má povahu takovou, že neudrží tajemství a šíří pomluvy.už jednou o mě řekla že mám ráda s*xy kluky.smajl vždyť to není pravda

jednička68To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nicolla(Svět Fantazie ^^)

Souhlasím s tebou. A jak si psala: "proč mají kluka všechny ty fifleny v naší třídě a proč ty obyčejné holky se toho nedočkají." Tak to je přesný. Ale neboj, jednou my obyčejné budeme mít toho opravdu pravého a lepšího než všechny ty fiflenky dohromady smajl (teda né že bych jim to nepřála...).

NicollaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

silvinka12VIP

Nicolla: mamka to měla takhle.Prostě ty holky co si o sobě myslely bůh ví co tak se vdali v sedunácti a měli dětska a potom se porozvaděli. smajl no prostě letěli na krasu a ne na povahu a vlastnosi.

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.