retardovaný unicorn

příběhy The sims 3- Esmeralda

Tak tohle je Esmeralda (vpravo) a její setra Karolin (vlevo):

A tohle je Esmeraldin příběh:

Esmeralda a její sestra Karolin o pět minut mladší byli úplně stejné.stejně se tvářily,mluvily,nosili stejný styl oblečení a byly i povahově stejné.Teda až do toho co zemřela jejich matka a zůstaly ty dvě,mladší bratříček Endy a jejich otec. Celý rok nikdo  s nikým celá rodina moc nemluvila,ale jednou jak šla Karolin na svou klasickou procházku kolem vysílače.

a  potkala nějakou dámu. Zakecala se s ní a potom byly dokonce kámošky.jmenovala se Aneta a byla svobodná. měla prý muže a jedno dítě,ale to zemřelo a po roce se prýs ní ten manžel pohádal. Takhle Aneta vypadala:

Jednou si ji pozvala Karolina domů,ale ta hned využila toho,že může místo svého starého malého domku zvaného stará kuča může bydlet v takovém moderním domě u milionářů. věděla,že jí Karolina říkala něco o tom,že je jejich táta sám a  proto se k němu přicucla.Koketovala (flirtovala) až si jejich otce omotala kolem svého prstu. Za několik týdnů se do domu Aneta přistěhovala. esmeralda a Endy byli smutní,že někdo může se vecpat do baráku a považovat se za jejich maminku.Po několika dnech byla na Esmeraldiny straně taky Karoline,protože se Aneta k ní vůbec hezky nechovala,ale bohužel se do Anety jejich otec zamiloval a o měsíc později si jí vzal. Aneta brala jenom peníze a nepracoval a když nebyl otec doma začala Esmeraldu,Karolinu i Endyho sekírovat,týrat a nadávat.Po půl roce přišla tragédie pro holky a Endyho.Aneta otěhotněla a jak po devíti měsících porodila začalo ještě větší peklo. Aneta se vůbec o dítě nedokázala postarat a proto pořád řvalo a brečelo.


To miminko potom vyrostlo(jméno David) a začalo chodit do školy.Byl namyšlený  a pořád dělal Esmraldě,Endymu,Karolině naschvály.štvalo je to. o další měsíc oznámil otec že jede na dva týdny na pracovní cestu a to vše Aneta doma změnila.týrala děti (kromě svého Davida) a nedala jim jíst.S Davidem se jim posmívali a takdál.A jelikož byla Esmeralda a Karolina za dva dny plnoleté zavolali policii aby jí Endyho vzali z péče. .  Potom se s policisty a s pracovníky sociální péče domluvily jestli by mohly si Endyho adoptovat jako svého syna a mohli ho vzít do své péče.žili spokojeně. Holky dostaly novou práci a lépe placenou a koupili si malý baráček. Jejich otec,ale zestárnul a po nějaké době umřel.děvčata ho naššli jednou na hřbitově jako ducha a tak byly šťastny,že jěště po smrti si sním můžou popovídat.

A představte si koho tam našli! I svou maminku!


sice už žily holky i Endy šťastně dál,ale štvalo je že všechen otcův majetek získala Aneta.Ta,ale po nějaké době přišla o syna a jelikož neuměla zacházet s peňězma tak skončila jako bezdomovec. Dá se říct,že hůř než kdysi.No přeci znáte pořekadlo Kdo s čím zachází,tím také schází? Tak se tím řiďte.

KoNeC


Komentáře

silvinka12VIP

omlouvám se,ale internetová stránka přes kterou dělám ty fotky se asi zbláznila amísto mých fotek jsou tam totalně jiné.
Fak´t Sorry mryímě to smajl

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

silvinka12VIP

Takže poslouchejte!Napište mi prosím do soukromých zpráv nápad na nějaký další příběh.Prosím něco reálného a něco co jde v the sims 3 vyfotit! smajl Napište prostě stručně o čem a já potomto domyslím.Pořídím obrázky a napíšu.na konci článku bude napsáno kdo poslal nápad.Prostě není dané téma,prostě vymýšlejte.

silvinka12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.