Rere blog

Jsem zpět, aneb Rere blog znova ožije!

Salut,


Tak jo, počítám, počítám (spíš teda internet) a vychází:

640 dní


CO TO ZNAMENÁ??


Tohle je milé dámy počet dní, kdy jsem byla neaktivní na svém blogu.

PROČ?

Tak já vám to vysvětlím. Dám jsem jen normální argumenty:

1) ŠKOLA a ŠKOLA - ano, já vím. Všechny nás tenhle ústav drží. mě každý den od pondělí do pátku celkem 33 hodin. A to nepočítám ty hodiny strávených nad učením a úkoly (tech totiž bylo jen pár :-))

2) AKCE a AKCE - To je taky na dlouho. Od ledna do března 2018 jsem absolvovala kurz tanečních a byl to pěkná zátěž. Ale bylo toho i víc. Tak třeba o víkendech taky nemám moc času. Třeba teď v květnu jsem neměla volný víkend: pohřeb, kdy jsme jeli na Slovensko, víkend s kamarády, soustředění s Tanečákem, Obrok (jedna skautská akce). A taky jsem si dělala jeden skautský kurz.

3) JÁ a zase JÁ (Rita Holoubková) - jsem velmi aktivní člověk. Chodím 2x týdně na skauta, tancuji, čtu a čtu,... zkrátka někdy člověk taky potřebuje vydechnout.


SHRNUTO, SEČTENO, PODTRŽENO:


Nemám čas a v budoucnu taky nevím, jak to bude. Tento školní rok dělám seminární práci (při čemž vůbec nevím o čem ji mám dělat) a za dva roky půjdu (pokud zvládnu maturitu) na vejšku - Jo, už takhle jsem stará. Ani si to neuvědomuji.

Ale budu se snažit sem dávat články, protože, když jsem viděla, že stále jsem mezi 50-ti nejlepšími blogerkami na HPD.cz, byla jsem šťastná.



Shrňme si to:

Vracím se zpět

Moc se omlouvám za neaktivitu (viz výše)

Budu sem zase dávat články (ale třeba jen jednou za měsíc) - první asi bude ASK, tak budu ráda za  otázky

Všem podporovatelkám moc děkuji :-)


Takže Dotazník, podpis a KONEC 

Rere

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.