Psychopatíkův Blog :33

Konec Psychouška, možná prozatím. Možná navždy

Zdravím Vás,
už delší dobu si uvědomuji jednu věc. Když jsem tento blog zakládala, nenapadlo by mě, že jednou tohle budu psát, ale vím proč.

Vím, proč chci tento blog ( minimálně prozatím) ukončit.

Dospívám, měním se. Možná jsem se už změnila. Před dvěma lety jsem totálně ztratila samus ebe a z psychouška,Kaii, emo holky,, metalistky, otaku holky, rusofila, prostě všeho, co ze mě bylo, se stala prostě jen ,,anorektička". A Všechno to změnilo. I když ted se léčím a hledám zase zpátky samu sebe, ale cítím, že už to není a nebude stejné, jako dřív.

I když jsem stále ta stejná citlivá holka se svými názory, tak jsem přece jiná a cítím, že přezdívka Psychoušek už se ke mě nehodí. Byla jsem jí část svého života, kousek v ní ve mě zůstává, ale mizí.


Je to zvláštní. Cítím úzkost. Jakoby s tímto blogem měl opravdu odejít kousek mě. Vím, že se sem asi budu vracet, číst si své staré články a vzpomínat.  Rozhodně budu dál chodit na hpd, pařit papas a oblíkačky a Pirate Chains :D odpovídat na zprávy i na komentáře, jen tenhle blog už nepojede jako dřív. Tento blog je plný vzpomínek. Plný momentů mého života. Ale je čas jít dál. A to ve všem.

Nastupuju na vyšší odbornou školu, časem se snad budu i stěhovat a celkově... je prostě třeba jít dál. Opravdu začínám dost velkou, novou kapitolu života. A hlavě zase hledám zpět samu sebe. Doopravdy mě. Ne ,,Rexie" holku. Dokonce si budu i měnit jméno. že se jmenuju Kája, to už se tady ví, ale hodlám si změnit jméno na Rina Onyxová. Takže je dost možné, že za pár měsíců už mě najdete pod tímhle jménem.

Už nejsu taková, jako když jsem tenhle blog zakládala. A není divu. když jsem tenhle blog zakládala, bylo mi 15. Byla jsem v prváku na střední. Teď mi dvacítka klepe na dveře. S tímhle blogem jsem sdílela podstatnou část svého života. Vlastně celou střední, první lásku, druhou lásku, spoustu zklamání. Prošla jsem si spoustou období. Našla jsem se v Emo. To už teď tolik necítím. Jasně, pořád poslouchám emo core, punk, rock a metal, to se nezmění, tu hudbu miluju. Pořád se mi líbí lebky, řetězy, pásky, černá a růžová a barevné vlasy ( i když už je nenosím) Ale prostě už to nejsu já, emouš Psychoušek. Nejsu. A není to tím, čím jsem ve třetáku na střední onemocněla a dala tomu bohužel svou identitu, ale tím, že jsem prostě... vyrostla.

Na tomhle blogu jsem ale nepsala jen o emo, pro které jsem žila. Sdílela jsem s vámi vlastně všechno, co se mi v životě dělo, to víte. A že toho prožitého bylo hodně! Také jsem hodně psala o tématech, která mě zajímala. Horory, creepypasty, historie, silmy a seriály, knihy, anime, různé etické a společenské problematiky. Všechno, co mě nějak zajímalo a co jsem s vámi chtěla sdílet nebo probrat. O co jsem se chtěla podělit. A ty články nikam nezmizí, budou stále tu, pro vás :)

Také už se cítím, jakože sem nepatřím. Přece jenom, je tu dost dětí. A když mi bylo 15, 16 i 18, furt to nějak šlo... ale teď, i když bych si to sebevíc přála, už zkrátka dítě nejsem . Teda v duši ano a hodně XD Ale zkrátka, občanku, úřady, finance a stát jaksi nezajímá, že se na dospělost necítím. Musím to přijmout. A musím se naučit žít. Fungovat. Starat se sama o sebe. Fuj :D No co se dá dělat, všechny nás to jednou čeká :'(


Děkuji všem lidem, kteří můj blog rádi navštěvovali. Opravdu. Vždy mi dělalo obrovskou radost, když jsem četla Vaše komentáře, ve kterých byli Vaše názory, Vše povzbuzení, pochvaly blogu nebo dokonce i mé samotné. Dokonce to, že jste mě ščasto označovali za nejlepší blogerku na hpd, i když jsem na tohle nikdy nehrála, potěšilo mě to. A nemluvě o všech těch reakcí a spoustě čtenářů mimo tuhle stránku... DĚKUJI!
Ve světě blogerů budu stále bloudit, ale pod jinou přezdívkou. Bude lepší, když mé zápisky budou a anonymitě. Tento blog už zná hodně mých známých.... Jinak, někam do komentářů na stránce přidám i odkaz na blog, kde popisuju boj se svou nemocí. Ale tam jsem přeci jen anonymní a úplně nechci, aby ho našli třeba bývalí spolužáci, kteří čtou můj blog, ale vy, uživatelé hpd ho určitě hned najdete XP


Tak ještě jednou díky a mějte se krásně...mám Vás ráda.

 



Komentáře

králíčci jsou nejVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Blogy jsem tu dříve moc nečetla, co si tak ale vzpomínám, tak tvé jméno se mi do hlavy vepsalo mezi prvními. Vracela jsem se sem poměrně často, i když bych to od sebe tehdy moc nečekala, a jsem si jistá, že se budu vracet i dál. smajl
Každopádně, všichni jednou zestárneme, ačkoliv hodně z nás zůstane uvnitř ještě dlouho dětmi, poneseme vyšší zodpovědnost a o všechn, co bude potřeba, se budeme starat sami...
Takže ti přeju hodně štěstí ke vstupu do nový kapitoly života. Hlavně ať jsi šťastná a spokojená. (i když život nikdy nebude pohádka.)

králíčci jsou nejTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Cácorka(Panic! At The Disco)

Nevím, jestli jsi nejlepší blogerka na hpd, ale jsi MOJE oblíbená blogerka na hpd. Já jinak blogy moc nesleduju, ale ten tvůj mě zaujal. Tak nějak ve mě vyvolával všechny emoce (to neber špatně, prosím tě).

A myslím, že nevadí, že jsi na této stránce, i když je ti 19. Tahle stránka je pro všechny (jen ne pro pedofily smajl). Já vím, zase tady dělám moudrou tetičku, i když v reálu jsem třináctkasmajl
Jsem ráda, že nám tu tvoje články zůstanou.

Tak snad někdy příště...ahoj.

CácorkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

No, moja milá.

Čas uteká, občas si to ani neuvedomujem. Zdá sa mi to ako včera čo si ešte všetko písala biele na čiernom. A občas ma aj zamrzí, že už nie sme také tie decká, že rastieme, a musíme sa naučiť postarať sami o seba. Ale tomu nezabránime.

Drž sa, hraj Papas xD, budeš mi chýbať, holka.

Lucy LupinováTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Psychoušek: Veď ja viem. Myslela som to tak... hpd-blogersky. xD Aj keď končila s blogom na hpd Akalik, to bolo smútku, akoby odchádzala navždy aj z hpd, no teraz ju hocikedy stretnem niekde v komentároch. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Super článek. Když jsem četla ten článek tak mi taky došlo,že už nejsem ta "13 letá ela" co si zakládala všemožný stránky když ji bylo 13 a byla začínající teen. Mám taky ráda ty věci co jsem ráda měla,ale už to prostě vidím jinak. Jdu na obchodní školu,mám přítele ...
Oblibenosti mám svoje pořád ale už i já se zajímám o jiné věci,třeba sledování youtuberů jsem vyměnila za mamablogerky nebo jiné dospělé youtuberky které mi něco dají. Začala jsem se učit (mě 13 letou by to rozhodně nenapadlo).
Začala jsem si uvědomovat,že už se asi se svýma kamarádkama z dětství moc výdat nebudu,že je načase jít dál.
Možná přemýšlet i o rodině.
Všichni rosteme a vyvíjíme se. Snažím se trávit víc času s rodinou a s opravdovými přáteli (mě 14 letou by to zase nenapadlo).
Prostě se měním a asi je to dobře.
Díky za inspiraci.

elaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.