Psychopatíkův Blog :33

Ke všem stejně

Za tenhle ,,komunistickej" názor mě doma nesnáší, Ale stejně se ho zastávám. Lidi jsou si rovní. Bez ohledu na to, jestli jsou bílý, černí, modrorůžoví... jestli je jim 10, 20,30 nebo 80, chudí, bohatí, vdaní, svobodní, plešatí...

Člověk jako člověk. Nesnáším, když se lidi mezi sebou snaží dělat rozdíly.
Od malička jsem nechápala, proč mě učili se k některým lidem chovat jinak, než k jiným. Proč jsem tomu a tomu člověku nesměla říct, co si myslím, protože je starší, bohatší, hezčí nebo makový či tvarohový...Nikdy jsem to nedodržovala a chovala se ke VŠEM podle toho, jak jsem naznala, že si zaslouží. Teda podle jejich povahy, chování a toho, co dělají. Podle pravdy, tak, jak jsem to cítila. A vždycky za to dostávala vynadáno.


Ale proč mezi lidmi dělat rozdíly? Ano, v naší společnosti jsou mezi lidmi rozdíly, svět nejedná s lidmi, jako kdyby si byli rovni... To nezměním. Ale po mě to nechtějte. Já mezi lidma rozdíly prostě dělat nebudu, ke každému se chovám podle toho, jaký je a ke každému takhle stejně.
Když řekne blbost, řeknu, že řekl blbost ( bez ohledu na to, jestli je to 80ti letá babička, milionář, děcko nebo kamarád) když se mu něco povede, pochválím ho ( Bez ohledu na to, jestli je to nejlepší přítel nebo někdo, koho nemám ráda) když mi pomůže, poděkuju. Když se mě pokusí zničit, oplatím mu to.
Tak to prostě je a tak to budu dělat. A jestli se to někomu nelíbí, jeho smůla :) 

Jen jeden život má menší cenu, než druhý... Život člověka, který je bezcharakterní svině...Člověka, co ubližuje bezdůvodně jiným, podvádí, lže, ubližuje zvířátkům nebo ničí životy jiných...

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.