Psychopatíkův Blog :33

Jak moc Brno může být krásné

Jak moc je Brno krásné, a jak moc ho mám ráda, jsem si dnes zase uvědomila, když jsem se sem vrátila po víkendu z jižních Čech, kde je sice hezká příroda, ale jinak... No, nic :) ( Nic proti, můj názor)

Už tu bydlím vlastně 15 let :) A vlastně tu nesnáším jen tu dopravu, ale i dneska, když měla šalina ZASE zpoždění a autobus nejel, jsem cítila takovou nostalgii z toho, že su prostě doma :)
Jeli jsme z divadla, cestu, která je vlastně pár kilometrů, a zase pře hodinu XD Klasika. Ale tak co, su na to zvyklá, stejně chodím skoro všude pěšky, jen v šatech, bez bundy a na podpadkách to moc nešlo.

V neděli večer nikde nikdo moc nebyl, všechno zavřený, ale bylo pořád docela hezky a nad Špilberkem zapadalo slunce :)

 Letos jsem tam konečně po letech byla a s kámošema jsme 2x sjeli horskou dráhu.

Na chvíli jsem se zastavila pod vysokou atrakcí, na které jsem  nebyla, a za nic bych nešla, a prožívala jsem adrenalinové pocity s těmi pár lidmi, co si ty 200 zaplatili a šli do toho. Užívala jsem si atmosféru, vnímala jsem hudbu, ale nemohla jsem se zbavit pocitu, že asi opravdu dospívám. Že už nikdy nebude nic jako dřív, a že se bojím jít dál, protože chci být pořád dítě. Nenadarmo se říká Sweet 16:)

Je to pravda...jsou to ty nejhezčí roky, víc, že v tomhle věku jsem se toho moc naučila, užívala jsem si a byla jsem sama sebou. Chtěla bych pořád pařit na koncertě, a v klubu, cítit adrenalin na zábavných atrakcích, užívat si svobodu a bezstarostné mládí a pohodu.... Ach jo..jsou to tak prosté věci, které jakoby pomaličku odchází. Já vím, ještě mě čeká plno super věcí, jako festivaly a výlety ted o prázdninách,  a kdo ví, co všechno ještě v životě,ale přece jen si myslím, že to nebude tak skvělé, jako to bylo, když mi bylo 15,16, 17...

Zase jsem sklouzla do své melancholické a přemýšlívé nálady... Jako poslední dobou pořád. Tak strašně moc chcu všechno zpátky. Nechcu být dospělá. ještě na to nejsem připravená, ale čas se bohužel nikoho neptá.

Dokonce je deset a mě se ještě ani tak moc nechce spát, ale půjdu, přece jen jsem unavená a zítra brzo vstávám.... dobrou noc x)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.