Paprika's blog

Značkové obchody vs. Second hand

Ahoj!

Znáte ten pocit, když vstoupíte do obchodu a vidíte tam na ramínkách pořád jedno a to samý triko a pořád dokola si ho lidi berou a vy byste si ho měli vzít taky, ale připadne vám to hrozně divný, si vzít triko co už má tolik lidí? Mě to někdy dost frustruje. A to je jedna z výhod sekáčů, nikdo (skoro) nebude mít stejný triko (šaty, kalhoty...) jako vy.

Myslím, že si nikdo nemusí připadat nějak blbě, že nakupuje z druhé ruky. Právě naopak, mě to baví. I když teda záleží dost na tom, do jak kvalitního sekáče půjdete. V některých je to takový, jak si většina lidí myslí. Potrhaný, zapraný oblečení z 90. let, který už nikdo nechce. Ale světe div se, existují i sekáče, kde jsou nádherný skoro nenošený věci a nemusí být jen z česka!

Tyhle kvalitní sekáče mám moc ráda! Připadám si, jako že jsem nějak kreativní, jako bych to oblečení sama navrhovala :D. Bude to asi tím, že jsou věci z druhé ruky prostě unikáty. Myslím, že v módě jde taky o kreativitu, tím myslím, že místo toho, abyste si líně "vybrali" jedno ze sta stejných halenek, tak si vy sami (!) budete třeba hodinu vybírat triko, který už nikdo kromě vás nemá :).

Vím, že každý se mnou asi souhlasit nebude, ale co, je to můj názor. Tak ať už nakupujete v sekáči nebo v New Yorkeru, nakupujte s láskou a citem!

Ahoj a žijte blaze!

Komentáře

teris204VIP(Svět Fantazie ^^)

jo mě taky nebaví když má někdo na sobě to co já smajl v páté třídě jsem si jednou chtěla obléct jedno tričko a pak jsem si řekla že ne (nevím proč...smajl) potom jsme měli angličtinu a měla ho na sobě učitelka smajl smajl a teď v osmé třídě jsem si chtěla obléct jedno tričko a pak jsem si řekla že mi v něm bude zima smajl a taky ho měla na sobě učitelka angličtiny (ale teď už jiná) smajl pak jsem si to tričko nechtěla obléct a mamka byla naštvaná, protože stálo asi 700 Kč smajl a tak jsem ho nechala sestře smajl

teris204To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.