p a t o s

Blázniviny | 6

Ahojky! Tak dnes je tu můj první článek v tomto roce tak jdeme na to ;-)



.......,,Ne - e - eh já jsem nespala......" řekla ještě trošku ze spaní Bára. ,,Co, já jsem usnula!? To není......" Bára se divila, že opravdu usnula. Byla jedna hodina a ona neměla vůbec hlad a hned si usmyslela, že půjde k rybníku čekat na Sieble. ,,Hmmmm..... bude tam?" ale nakonec se rozhodla, že tam být musí a šla dolů. Vzala si tašku, mobil a pití a vyrazila. ,,Zamykat prý nemusím......takže jdu......" mumlala si pro sebe.


Když došla k rybníku, ale nebyl tam David, který by seděl na pařeze a četl si, nebyl tam ani ten pes a po chvíli zjistila, že ani Sieble tam nebyla. Žáby nekvákaly a bylo bezvětří...... Bára se cítila dost podivně a trochu jí to nahánělo hrůzu. najednou od někud připlula sama od sebe stará dřevěná loďka bez vesel a nikdo v ní neseděl....... ,,Hmmm....doveze mě ta loď k Sieble? No.....alespoň se projedu......" řekla a opatrně nastoupila do záhadné loďky.

Loďka jí vezla. Plula po rybníku úplně sama a Báře to nepřišlo nijak zvlášť divné...... cítila se víc unavená, ale to jí nijak nevadilo. Najednou loďka vjela do úzké říčky, ktará se vlévala do rybníka - a nebo na opak. Ano, říčka byla vytékající rybník. ,,Tak počkat - ta řeka tady před tím nebyla...... a - a kde je hráz? Ta by ty být měla....." Všude byly dlouhé vlasy vrb, které stály u řeky. Bára pocítila velikou únavu a neměla vůbec strach, kam jí ta loďka doveze. Zívla a pomalu, aniž by se tomu bránila, usnula a nechala loďku, ať jí zaveze do neznáma......



To je vše ;-) Snad se líbila i šestá část a zatím ahoj!


                                                                  Vaše: malířka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.